CHP Belen Bilişim Sorumlusu Bilen İstifa Etti

0
144

mehmet bilen1CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP Belen İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyeliği ve Bilişim Sorumlusu görevimi otuz dört aydır sürdürmekte olduğunu hatırlatan Bilen, mevcut İlçe Yönetim Kurulu Başkanı tarafından ihanetle suçlanması nedeniyle istifa ettiğini kaydetti. Bilen; “Bu, üzerime konmak istenen ihanet ve ‘İssume Mahallesiyle yeni bir oluşumun içerisine girersin ve gücün kadar yaparsın’ suçlamasına karşın yapılan bir basın açıklamasıdır. Benim Belen’de yaptığım ve herkesçe bilinen emeğim ortadadır. Benim ihanet içerisinde ve yeni bir oluşumun içerisinde olduğumu ispatlayamayan Müfteridir, Namerttir!” şeklinde sert konuştu.

Yıllardır faşist zihniyete karşı mücadele ettiğini vurgulayan Bilen; “Yıllardır Faşist zihniyetin karşısında duran ve bu düşünceyi kendi partim içerisinde taşıyan zihniyete karşı da mücadele veren duruşumdan ötürü ‘en kötü’ insan ve ‘hain’ konumuna sokulmak istenmekteyim. Yönetim Kurulu arkadaşlarımın pasifize edildiği ve sadece keyfi gelindiğinde 15 günde bir yapılan toplantılarda Yönetim Kurulundan toplanacak bir iki kuruşun peşine düşen, yönetim kurulunun sadece görevi imza atmak anlayışına sahip bu zihniyet; yönetim kurulunu çalıştırmama gayreti izlemektedir. Bir iki kişi haricinde korkmayan arkadaşların buna katılacaklarını zannediyorum.

Bu çirkin tablo maalesef Mart seçimlerinden bu yana oluşmuştur. Geriye doğru bakıldığında yapılan çalışmaların sadece bir iki kişiyi kapsadığı ve podyumda devamlı bu şahısların olduğu resimlerle de ispatlanacaktır” dedi.

Hem kendisinin hem de CHP Belen Kadın Kolları Başkanı olan eşi Hatice Bilen’in, CHP’ye yıllardır güçleri yettiğince hizmet ettiğini de hatırlatan Bilen; “Yapılan yanlışları ifade etmeme karşın, düzeltme yapılmadığından dolayı sessizce gitme adına iki defa istifa dilekçesi verdim kabul edilmedi. Bu onur kırıcı ihanet lafına ve ‘İssume Mahallesiyle yeni oluşumun içine girersin’ iddiasına sessiz kalmayacağımın altını çizmek istiyorum.

Bu bağlamda tekrar diyorum ve demeye devam edeceğim. Bana atılan iftiraların özrü dilenmedikçe ispatlamayan namerttir müfteridir. Bu kadar olumsuzluk içerisinde daha fazla partime zarar vermemek adına Eşim Hatice Bilen CHP Belen Kadın Kolları Başkanlığından, ben de CHP Belen İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Bilişim Sorumlusu görevimden 20.01.2015 tarihi itibariyle istifa ettiğimi kamuoyuna bildirir, saygı ve sevgilerimi sunarım” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here