CHP Belen Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

0
128

belen chp iftar1Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Yönetimi, partililerle, Belen Vadi Restoranda verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar sonrası bir değerlendirme yapan CHP Belen marsbahis İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Çocuklarımızla bir arada On bir ayın sultanı Ramazan ayında buluşmanın heyecanını yaşadık. Önümüzdeki yerel seçimlere daha güçlü hazırlanma adına birlikten kuvvet doğar düşüncesini taşıyarak bir araya geldik. İftar yemeğinde Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Öcal Çulcuoğlu, Kadın Kolları başkanımız Hatice Bilen, İlçe başkan yardımcımız Sabriye Uçum ve ilçe başkanımız Fevzi Yüksel günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

belen chp iftar2

Ortak nokta olan birlik ve beraberlikten güç neticesinin alınacağı vurgulanarak, emeği geçen herkese teşekkür edildi. Belen’de CHP Bayrağının hak ettiği mertebeye çıkarılacağının sözü hep beraber verildi. Neşeli hoş bir ortamda geçen iftar yemeğinde Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesi dilekleriyle iftar yemeği sonlandırıldı” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here