Ceza Evindeki Mahkumlara Sanatçı Fuat İnan’dan Konser

0
272

Şair Sanatçı Fuat İnan, İskenderun M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlülere konser verdi. Konsere, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin Dönmezer, Ceza İnfaz Kurumları İskenderun İzleme Kurulu Başkan ve Üyeleri, Ceza ve İnfaz Kurumu personeli ile yaklaşık yüz adet hükümlü ve tutuklular katıldı.

Şiir ve şarkı dinletilerinden oluşan konserde Fuat İnan; “Bir tek sizi sevdim gerisi yalan” ve “Kader kurbanı demek kadere kurban olmak demek değildir” gibi kısa ve özlü mesajlarıyla dinleyicilerinin ilgilerini üzerinde toplamayı başardı.

Yeni çıkardığı şarkısı “Ne geç kalmışız ne de erken tam vaktidir yaşamanın. Hasedi nefreti atalım yerlere sevgi tohumları ekelim her yere. Ülkece yetmiş milyon verelim el ele birlikte olmanın tam zamanı” sözlerinden oluşan “Tam zamanı” adlı şarkısını ilk defa bu konserinde okuyan Fuat İnan, birliğin ülkemizin her yerine hâkim olmasını diledi.

Cezaevinin kapalı bölümünde verilen konser, açık bölümünde ve koğuşlarda bulunan mahkûmlarca da canlı olarak izlendi. Konser sonunda mahkûmlara son çıkan şiir kitabından iki yüz adet hediye eden Fuat İnan, bu konserin sponsorluğunu üstlenen işadamı Nuri Üysen’e ve ceza evinde dağıtılan kitapların sponsorluğunu üstlenen işadamı Müfit Tennioğlu’na da gıyaplarında teşekkürlerini sundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here