Ceylan; “Seçimden Zaferle Çıkacağız”

0
33

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderun Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İlçe Başkanı Mustafa Barın, Yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Üyesi Adaylarıyla Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek Dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı; “Bayramlarda, özel günlerde çeşitli faaliyetler yaparak, çocuklarımıza ve gençlerimize destek oluyoruz. Topluma kazandırılması için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Bu gönül işidir, fedakarlıkla bir çok sosyal projeler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şu an 25 çocuğumuza Burs veriyoruz umarım bu sayımız artar ve gelecek vaat eden çocuklarımıza el birliği ile sahip çıkarız” açıklamasında bulundu.

“Üstümüze Düşeni Ne Varsa Yapmaya Hazırız!”

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Derneğin faaliyetlerinden mutluluk duyduğunu söyleyerek; “Sizlerin böylesine sosyal projelerde fedakarlık yaparak geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize umut oluyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Her zaman yanınızda olacağız. Böylesine elini taşın altına koyan Derneklerimizi ayakta tutmak için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapmak boynumuzun borcudur. Makama gelmek, gelmemek değil şu an ne gerekiyorsa üstümüze düşeni yapmalıyız ve ben şu an sizlerin huzurunda söz veriyorum çocuklarımıza, gençlerimize ayni ve nakdi ne gerekiyorsa en yakın zamanda yapacağım” açıklamasında bulundu.

Destekten dolayı Ceylan’a teşekkür eden Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı; “Bu hassasiyetiniz için derneğimiz ve çocuklarımız adına sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Dernek üyelerine birer Nutuk Kitabı hediye etti.

Ceylan: “31 Mart’ta Zafer Bizimdir!”

İskenderun İyi Parti Belediye Başkanı Adayı Nazmi Ceylan, seçim çalışmalarına mahalle gezileriyle devam etti. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Ceylan, mahalle halkının sorun ve taleplerini dinliyor, projeleri hakkında bilgiler veriyor.

Nazmi Ceylan gerçekleştirilen ziyaretler ile  ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ziyaret ettiğimiz Mahallelerimizde vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yakın ilgi 31 Mart zaferimizin ayak sesleridir. Allah’ın izni ile seçimden zaferle çıkacağız. Hayırlı Uğurlu Olsun.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here