Ceylan Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

0
8

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan İskenderun Sanayi esnafıyla buluştu. Sanayi esnafının sorunlarını dinlemek için çalışmalarını Sanayi sitesinde yapan Nazmi Ceylan neler yapılabilir üzerine istişarelerde bulundu.

Sanayi esnafı öncelikle daha güzel hizmet edecek alanlar oluşturulmasını ve küçük sanayi esnafına sahip çıkılmasını isterken en büyük sorunlarının emeklerinin karşılığını alamamak olduğunu dile getirdiler. Esnaflar; “Emeğimizin karşılığını daha kaliteli şekilde, yaşanılabilir şekilde istiyoruz” açıklamasında bulundular.

Sıkıntıları dinleyen İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Biz bu memleketin çocuklarıyız, hiç kopmadık. Sanayimizin ne kadar önemli olduğunu, kent ekonomisine ne kadar katkıda bulunduğunun farkındayız. Biz geldiğimizde elimizden geleni değil daha fazlasını göstermek için fırsat istiyoruz. Yerel esnafı desteklemek, huzurlu bir şekilde çalışmasına müsaade etmek hemşerilerimize borcumuzdur. Bu borcun sözünü veriyorum size” şeklinde konuştu.

Nazmi Ceylan’a İlgi Büyük

İskenderun’u karış karış gezen İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan halkla kucaklamaya devam ederken, Ulucami Caddesinde de ilgiyle karşılandı.

Ulucami caddesi esnaflarının şikayetlerini bildiğini dile getiren Ceylan; “İskenderun esnafı kan ağlıyor. Depremden sonra İskenderun özellikle de akşam saatleri terk edilmeye başlandı. Bizler bunun bilincindeyiz ve çeşitli programlarla esnafımıza merhem olacağız” diye konuştu.

Esnafın coşkulu ilgisiyle karşılaşan Nazmi Ceylan tüm işyeri sahiplerine bol kazanç temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here