Ceylan; “Hiç Bir Şey Yapamayanların Yeni Vaatlerine Karnımız Tok”

0
31

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan yoğun seçim programında önemli ziyaretlere devam etti. MER-DER Makine sahibi Rıfat Dertsiz’i ziyaret eden Ceylan, çalışmalarında başarılar diledi. Bölgemizin Gübre sektörünün lokomotifi İskenderun Gübre’ye ziyarette bulunan İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan İdari ve personel kadrosuyla bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren TEBO Çelik Konstrüksiyon İmalatı yapan Behset Aşğın ve oğlu Serhat Aşğın’a misafir olan İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan tüm çalışanlara Belediye Başkanlığı adaylığı üzerine açıklamalarda bulunarak, işlerinde kolaylıklar diledi.

Nazmi Ceylan’dan Altın Ateş Gübre Sahibi Uğur Ateşe Nezaket Ziyareti

İskenderun OSB’de Altın Ateş Gübre’yi ziyaret eden İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İlçe Başkanı Mustafa Barın ve Yönetim kurulu üyeleri Uğur Ateş ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Ceylan; İskenderun Belediye Başkanı olduğu takdirde İskenderun’a yapacağı hizmetleri anlatarak toplantıya katılan çalışanların sorularını yanıtladı.

OSB’nin Sorunlarına Vakıfız!

Toplantıda yapacaklarının teminatı olarak açıklamada bulunan İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Bizler seçimlerde bu bölgeye uğrayan değil, her zaman bu bölgede yaşayan, çalışan ve emek eden insanlarız. Bölgemizin hem yatırımcıları için hem de çalışanları için tüm sorunlarını biliyoruz. İskenderun’un hatta Hatay’ın ekonomisini ayakta tutan bölgemiz için mesai harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın,  daha yakışır daha verimli çalışma ortamı ve üretim için Belediye olarak daha fazla özen göstereceğiz. Bu sebeple oylarınıza talibim. Artık bu bölgemiz yol sorunu yaşamaktan kurtaracak çözümlerle geliyoruz.

Başta Uğur Ateş beye ve tüm çalışanlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Çınarlı Nazmi Ceylan Dedi

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, günü doğduğu Çınarlı Mahallesindeki mahalle toplantısıyla kapattı. Ceylan Çınarlı mahallesi yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Yoğun katılımın olduğu mahalle toplantısında ‘Başkan Nazmi Ceylan’ tezahüratlarıyla konuşması kesilen İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Nazmi Ceylan projelerini anlattı.

“Pozitif Ayrımcılık Yapacağız”

Ceylan; “Bize oy veren vermeyen diye değil, en önemli sorunlar, eksikler hangi mahallede diyerek oranın muhtarlarıyla, önde gelenleriyle görüşüp sorunları çözeceğiz. Buraların sorunlarını çok iyi biliyorum. İçinizden biriyim, bunu laf olsun diye söylemiyorum Beldeler diye tabir ettiğimiz bu yukarı mahalleler yeteri ilgiyi, hakkettiği hizmeti görmemiştir. Ben sizlerin huzurunda söz veriyorum İskenderun iki mahalleden, iki caddeden ibaret değildir” dedi.

“10 Yıldır Ne Yapıldı?”

Beldelerin haline dem vuran Başkan Adayı Ceylan sözlerine şöyle devam etti:

“10 yıldır bu mahallelerde oy toplayanlar bir plaj yapamadı, sosyal aktivitelerle renklendirmedi, yol, su, proje yapamadı. Ne yazık ki bu bölgemiz garanti oy deposu algısıyla oyalandı. Bir 5 yıl daha kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Hiç bir şey yapamayanların yeni vaatlerine karnımız tok. Artık Nazmi ağabeyiniz, kardeşiniz, hemşerimiz içinizden biri olarak sizden oy istiyorum. Kendiniz için, bölgeniz için destek istiyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here