Ceylan; “Çocuklarımız Yarınlarımızdır!”

0
30

İskenderun’da eğitim hizmeti veren Çocuk Eli Anaokulu’na sürpriz ziyarette bulunan İyiİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Anaokulu sahibi Hamza Kurt’a misafir oldu.

Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’’u adım adım gezen Nazmi Ceylan geleceğimiz olan minik öğrencileri unutmadı.

Okulun sınıflarını gezip minik öğrencilerle sohbet ederken çocukların içten ilgisiyle karşılaşan Nazmi Ceylan; “Bulunduğum en mutlu, en masum ziyaret ortamı. Bu meleklerimize güzel bir gelecek hazırlamak, anneleriyle babalarıyla en güzel ortamı oluşturmak bizlerin borcudur. Onlara sunacağımız sağlıklı projeler, geleceğe hazırladığımız en önemli projedir.

Yavrularımız için bir çok güzel projelerimiz var. Anneleriyle, babalarıyla gidecekleri çeşitli alanlar oluşturacağız” açıklamasında bulundu.

Çocuk Eli Anaokulu Sahibi Hamza Kurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken fotoğraflar çekilerek minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Ceylan, ziyarette bulunan Mustafa Kemal mahallesi Muhtar adayı Funda Turaç’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

İskenderun Eczacı Odasına Ziyaret

Eczacılar Odası İskenderun Temsilcisi Ebru Celasun ve Eczacılar ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Eczacılarımıza daha güvenli ve huzurlu ortam oluşturmak istiyoruz. Fedakarca gece gündüz çalışan Eczacı dostlarımıza Belediye olarak üstümüze düşeni yapmak, onların sıkıntılarına çare bulmak asli görevimizdir” dedi.

Eczane işletmeciliğinin çok zor bir hal aldığının altını çizen Eczacılar Odası İskenderun Temsilcisi Ebru Celasun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Eczacılar olarak sıkıntılarını anlattı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here