Cevdet İnşaat Güven Veriyor!

0
260

cevdet emlak1Küçük Bütçelerle Geleceğe Büyük Yatırım

İskenderun’da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden Mehmet Ali Açıkyol, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor. Gayrimenkul Danışmanı babası Cevdet Açıkyol’un engin bilgi ve tecrübelerini tahsil hayatı ile birleştiren ve inşaat sektörüne giren genç işadamı Mehmet Ali Açıkyol, müteahhitlik mesleğinde girişimcilik ruhunun önemli olduğuna dikkat çekerek; “Cesur ve kararlılıkla atılan temellerin her zaman sağlam olduğunu söylemek isterim. Bizler Cevdet İnşaat olarak vatandaşlarımıza sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz modern daireler teslim ediyoruz. Çalışmalarımızda işçilerimizin iş güvenliğini de ön planda tutuyoruz. Bizim için önce iş güvenliği, sağlık daha sonra iş geliyor” dedi.

cevdet emlak2

Konut Alacaklar Harekete Geçmeli

Ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğine de işaret eden genç işadamı Açıkyol, yılın ilk 10 aylık dönemini konut sektörünün ekside kapattığını düşündüklerini belirtti ve konut faizlerinin yükselmesinin de satışları olumsuz etkileyen faktörler arasında olduğuna dikkat çekti.

Faizler Düşüş Eğilimine Girecek

Açıkyol, siyasi istikrarla faizlerin düşüş eğilimine girdiğini, seçim sonrası kurulan yeni hükümet ile de ülkede istikrarın hızla yükseleceğini de belirterek; “Vatandaşlarımız, ekonomisi ve istikrarı güçlü bir ülkede geleceğe yönelik yatırımlarını da güvenle yapabilirler” diye konuştu.  Seçim sonrası kredi oranlarının da düşüşe geçeceğini belirten işadamı Açıkyol, bunun güzel bir gelişme olduğunu, 120 ay vadeli kredi oranlarının düşmesiyle vatandaşların konut alımında daha rahat karar verebileceğini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here