Cesedine 18 Saat Sonra Ulaşıldı

0
112

Antakya’da yeni yapılan taş köprü üzerinden Asi Nehri’ne atlayan kişinin cesedine, AFAD’a bağlı ekipleri yaklaşık 18 saat sonra ulaşabildi.

Zafer Gümüş isimli şahıs, önceki gün akşam saat 19.00 sıralarında, Antakya Belediyesi Atatürk Parkı iskelesi yanında bulunan köprü üzerinden Asi Nehri’ne atladı. Şahsın atladığını görerek kurtarmak için suya atlayan, ancak başarılı olamayan vatandaşlardan Yılmaz Akyol; “Köprüden geçerken bir anda nehir içinde birinin batıp çıktığını gördüm. Düşünmeden suya atladım ama çok karanlık ve sudaki akıntı fazlaydı. Bir anda gözden kayboldu. Çevredekiler de göremeyince ben de sudan çıktım” dedi.

Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine bağlı dalgıçlar ise 4 sefer arama tarama çalışması yaptı. Dün de akıntının yoğun olmasından kaynaklı aramalarına bot yardımıyla devam eden dalgıçlar kıyıdan 15 metre açıkta Zafer Gümüş’ün cansız bedenine ulaştı.

Sudan çıkartılan Zafer Gümüş’ün (24) cesedi olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere bota alındı. Gümüş’ün üzerinden bir miktar para, nüfus cüzdanı ve çeşitli kartvizitler çıktı. Ceset, olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antakya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here