Cem Evi’nden Vanlı Depremzedelere Yardım

0
66

cem evi yardım1İskenderun Cem Evi, ‘İskenderun Cem Evi Vanlı Depremzedelere Sahip Çıkıyor’ adı altında başlattıkları kampanyayı sonlandırarak, Van’da yaşanan deprem sonrası mağduriyet yaşamayı sürdüren depremzedelere yönelik yardım kampanyasında toplanan yardımları gönderdi.

Kampanyanın ağırlıklı olarak kadın komisyonu ve gönüllü kadınlarca yürütüldüğünü belirten Sevim Deniz; “Kampanyada 20 koli giyecek eşyası toplandı ve toplanan bu giyim eşyaları Mersin Cemevi ile birleştirilerek ihtiyaç sahiplerine gönderilecek” dedi.

72 millete aynı nazarla bakan bir felsefenin sahipleri olarak, mağdur ve mazlumun yanında olmak, imkan ölçüsünde yardım etmek gerektiğine inandıklarını anlatan Deniz; “Bu tür çalışmalarımızın bundan sonrada devam edeceğini belirtmek istiyoruz. Aslında Vanlı depremzede kardeşlerimizin en temel sorununun barınma sorunu olduğunu ve orada yaşananlarında bir insanlık sorunu olduğu çok açık olarak görülmektedir. Bu anlamda hükümetin ve yerel yöneticilerin bir an önce bu soruna bir çözüm bulmaları gerekmektedir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here