Çelik-İş’den İGC’ye Ziyaret

0
204

igc-celik-is-ziyaret3Güngör; “Önümüzdeki Süreçte Eksiklerimizi Gidereceğiz”

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Mali Sekreter Murat Kayı, Osmaniye Şube Başkanı Mehmet Gündüz, Şube Denetim Kurulu Başkanı Veysel Yayla ile Şube Eğitim Sekreteri Rıfat Alpboğan, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandılar.

İskenderun Şube Sekreteri Mehmet Güngör, bazı nedenlerden dolayı bugüne kadar basınla ilişkileri belirli bir çizgiye oturtamadıklarını ancak bundan sonra çok daha iyi çalışmalar yapılacağına inandığını belirtti. Güngör; “Bu süreçte basını ihmal ettiğimizi biliyoruz. Ancak, önümüzdeki süreçte bu eksiklerimizi gidereceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzide basınımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

igc-celik-is-ziyaret4

İGC Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, Genel Başkan Yunus Değirmenci ile Mali Sekreter Bayram Altun’u Ankara’da ziyaret ettiklerini ve sıcak bir ortam oluştuğunu belirtti. Cıncık, İsdemir’de 2 sendikanın mücadelesini yakından izlediklerini belirterek; “Sendikalar mücadelesinde olay asla kişiselleştirilmemelidir. Geçmiş dönemlerde iletişim kopukluğu oldu. Çelik İş Sendikası uzun süredir varlığını hissettiremiyor. Son bir yılda hiçbir faaliyetinizi göremedik. Ne bir basın açıklaması, ne bir faaliyet. Bu süreçte bunlar yapılmalıydı. İşçilerimiz bizim canımız ciğerimiz. Sendika da, işçi de, İsdemir de bizim. Çok ciddi çalışmalar gerekmektedir. Biz basın mensupları olarak sizinle işçi ve işveren arasında köprü görevindeyiz. Gerekirse hepimiz birlikte çalışmalıyız. Bundan sonra iyi şeylerin olacağına inanıyoruz. Sizlerin de daha aktif olacağınıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Cıncık, gerçek anlamda gazetecilik yapmayanları aralarından ayıkladıklarını da ifade etti. Sendika yöneticileri, İGC’nin yeni yönetimini de kutladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here