Cantürk, Beydilli ve Kaplan’dan İGC’ye Ziyaret!

0
49

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İş ve İştirakler Daire Başkanı ve 3. Bölge İtfaiye Müdürü Ahmet Serhat Beydilli ile 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ettiler.

HBB Heyeti İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu üyelerine, yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.

HBB Heyeti adına söz alan Taygun Cantürk, görev alanlarında bulunan tüm ilçe belediyelerine siyasi ayrım yapmadan destek olduklarını, gelen şikâyetleri büyük bir dikkatle incelediklerini ve yapılması gerekenleri de acilen yaptıklarını belirtti.

Sohbet sırasında bölgemizde çıkan orman yangınları ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Cantür, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de büyük bir özveri içersinde çalıştıklarını, İskenderun başta olmak üzere tüm bölgeye daha büyük zarar gelmeden yangının söndürüldüğünü kaydetti.

İGC Başkanı Terbiyeli de yangınlardan dolayı bölge halkının büyük üzüntü duyduğunu, ancak görevli ve yetkili herkesin canla başla çalışarak bu felaketin bertaraf edildiğine de dikkat çekti. Terbiyeli HBB ekibine ziyaretleri için ayrıca da teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here