Çalışkan; “Terör Kimden Olursa Olsun Karşıyız”

0
87

kınama-ankara5Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; “Terör Kimden Olursa Olsun Karşıyız”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Ankara’da yaşanan terör saldırısı ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Başkentin göbeğinde böyle bir feci olayın yaşanmasının son derece üzücü olduğunu kaydeden Çalışkan; “Her yerde üzücüdür ancak Başkent’te yaşanması daha da vahimdir.  Bu olay Türkiye halkına karşı yapılmıştır. Bu saldırı göstere-göstere gelmiştir” dedi.

Sadece Tetikçiler Değil Arka Plandakiler de Ortaya Çıkarılmalı

Yaşanan vahşetin arkasındaki faillerin tez zamanda ortaya çıkarılması gerektiğini belirten Çalışkan; “Sadece tetikçiler değil olayın arka planında kimler olduğu kısa süre içinde aydınlatılmalıdır. Aydınlatacak olan yönetimde olanlardır. Suruç’ta yaşanan cinayetin arka planı aydınlatılamamış olması da bir zafiyettir” dedi.

Yayın Yasağı Basına Sansürdür

Yayın yasağı konulmasına ilişkin de Çalışkan; “Bu basına bir sansürdür. Bu olaylar milletimizin birliğini, beraberliğini hedef almış olaylardır. Şiddetle telin ediyoruz. Terör kimden olursa olsun karşıyız” dedi. Hatay’dan da 3 vatandaşımızın olayda vefat ettiği haberini aldıklarını da belirten Çalışkan, tüm hayatını kaybedenlerin yakınları ile milletimize de başsağlığı dileğinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here