Çalışkan: “En Çok Yıkım Hatay’da En Az Konut Yapımı Yine Hatay’da!”

0
16

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışkan vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini sunmak için son olarak Gülderen ve Ekinciler Mahalle muhtarlıklarıyla bazı STK ve Meslek Odaları’nı ziyaret etti.

Memur-Sen ve Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Ziyareti

Çalışkan, STK ve Meslek Odaları ziyaretleri kapsamında Memur-Sen ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası’nı ziyaretinde; ülke ve yerel gündeme dair görüş alışverişinde bulunuldu. Bölgenin ve Hatay’ın geleceğine ilişkin görüşlerin paylaşıldığı ziyarette yerel yönetimlerin önemine vurgu yapan Çalışkan, Hatay’ın temel problemlerinin çözümü için tüm paydaşlarla iş birliği yapılacağına değindi. Çalışkan, Gülderen ve Ekinciler Mahallelerinde de muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çalışkan, çözüm önerileri sundu.

Hatay’daki Deprem Konutları Sorunu

Çalışkan, Hatay’ın depremde en çok yıkımın yaşandığı şehirlerden biri olduğunu ve buna rağmen en az konut teslimatının da Hatay’da yapıldığını vurguladı. Bu durumun kabul edilemez olduğunu belirten Çalışkan, seçildiği takdirde Hatay’daki konut sorununu çözmek için çalışacağını söyledi. Çalışkan, tüm depremzedelerin sorunlarının geciktirilmeksizin ele alınması gerektiğini ancak konut sorununda önceliğin düşük gelirli ve konut sahibi olmayan vatandaşlar olduğuna dikkat çekti.

Saadet Partisi’nin Hatay Vizyonu

Saadet Partisi’nin Hatay için adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim vizyonu olduğunu belirten Çalışkan, Milli Görüş Belediyeciliği ruhuyla Hatay’ı hak ettiği yere taşımak için tüm gücüyle çalışacağını ifade etti. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Milli Görüş vizyonuyla adaleti tabana yayarak sorunların aşılacağını vurgulayan Çalışkan, ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla değil, el ele ve güç birliğiyle hareket edeceklerini vurguladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here