Çalışkan: “Bu Seçim Tarihi Bir Dönüm Noktası Olacaktır”

0
91

saaadet partisi-kumluSaadet Partisi Hatay Kumlu İlçe Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Celil İnan yeniden güven tazeledi. Kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ile bazı ilçe başkanları STK ve diğer bazı parti temsilcileri katıldı.

Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe’nin açılış konuşmasından sonra İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat ve GİK üyesi Necmettin Çalışkan’da birer konuşma yaptı.

Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan yaptığı konuşmasında; “Yolsuzluk iddiaları ile ilgili hiç bir iktidar mensubu biz çalmadık adamlarımız çalmadı diyemiyor, tek amaçları hırsızlığı çıkaranlardan, dinleme yapanlardan, kendilerini deşifre edenlerden intikam almaktır. Sandık bizi aklayacaktır diyerek seçim sonuçları ile kendilerini temize çıkardıklarını sanıyorlar. Halkımız gerçekleri görmeye başladı. Bu seçim Saadet Partisi’nin yükselişi olacaktır inşallah. Bu seçim tarihin bir dönüm noktası olacaktır. İş başında olanların suyunun ısındığı defterlerinin dürüldüğü bir seçim olacaktır” dedi.

Çalışkan, iktidarın yaptığı bazı icraatlara da değinerek; “10 sene önce 6 katrilyon vatandaşların kredi borcu varken şuan 340 katrilyon civarındadır. 50 kattan fazla artış var.  Devletin 217 milyar dolardan aldığı iç ve dış borç bugün 650 milyar dolar sınırına dayandı. Hatay’a şöyle yatırım, böyle yatırım deyip durdular. Neymiş efendim hastane, adliye binası, stadyum, müze park bahçe, müze küçükmüş de şimdi büyüğünü yaptık. Adliye binaları yetersizmiş. Suç makinesi haline gelen insanların sayısı artıp cezaevleri dolup taştığı için adliye yapılıyor. Yol, hastane, derslik, adliye yaptık diyorlar ama üretimi artıracak iş alanı ortada yok” diye konuştu.

Gerçekleştirilen kongre sonunda Saadet Partisi’ne katılanlara rozetleri de takıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here