Çağdaş Musiki Derneğinden Bahar Konseri

0
466

bahar konseri1İskenderun Çağdaş Musiki Derneği tarafından, İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında Geleneksel Bahar Konseri düzenlendi. Konser Türk sanat müziğine gönül vermiş sanatseverleri büyüledi.

Konser, Dion Dans ve Sanat Kulübünün dans eğitmenleri tarafından renkli dans gösterisi ile başladı. Çağdaş Musiki Derneği geleneksel bahar konseri ise seçkin bir repertuarla sanatın unutulmaz eserleri ile başladı. İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen konser Türk sanat müziğine gönül vermiş sanatseverleri bir arada topladı. Çağdaş Musiki Derneği, 23 kişilik koro, altı kişilik müzisyen ve koro şefi Zeki Kaysar eşliğinde birbirinden farklı Türk sanat müziği eserlerini seslendirdiler.

bahar konseri2

Çağdaş Musiki Derneği Başkanı Şevket Saraç konser sonrasında Türk sanat müziğine önem veren İskenderun halkının sanata duyarlılığını bir kez daha kanıtladığını ifade ederek; “Bizi destekleyen yalnız bırakmayan sponsorlarımız İskenderunlu yardımsever iş adamı Sait Deniz’e, Divinya organizasyona, Nefis Kuruyemişe, Dion Dans Sanat Kulübü ve Güven İş Mermer’e teşekkür ediyorum” dedi. Konser ödül törenleri ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here