Cadde ve Sokaklara Şehit İsimleri Verilecek

0
122

büyükşehir meclis1Hatay BŞB Meclisi Toplandı

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2015 yılı Eylül ayı olağan toplantısını, HBB Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve ek gündem maddeleriyle birlikte toplamda 55 maddenin görüşüldüğü toplantıda, öne çıkan maddeler şunlar oldu;

HATSU genel müdürlüğünün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı için garantör olunması sıfatıyla yetki verilmesi ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. HATSU genel müdürlüğünün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a JICA kredileri için kefil sıfatıyla yetki verilmesi ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının Hassa, İskenderun, Rehyanlı, Kırıkhan, Antakya ve Arsuz ilçelerinde belirli cadde ve sokaklara şehit isimlerinin verilmesi ile ilgili teklifleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının Antakya ilçesi Emek Mahallesi Temel sokakta bulunan parka Huzur Parkı isminin verilmesi ile ilgili teklifi oy çokluğu ile reddedildi.

büyükşehir meclis2

Mali Hizmetler Daire Başkanlığının Hatay Sportif İnş. Turizm Proje Müşavirlik Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş’nin hisselerinin tamamının karşılıksız olarak hibe olarak alınması ile ilgili teklifin görüşülerek plan bütçe komisyonuna havale edildi. Mali Hizmetler Daire Başkanlığının HATMES Gıda Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti’nin %50 hissesinin karşılıksız olarak hibe olarak alınması ile ilgili teklifi görüşülerek plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Ekim ayı oy birliği ile tatil edilerek, bir sonraki meclis toplantısının 11 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 13.00’da yapılması kararlaştırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here