BYEGM’den Gazeteci İzzet Nazlı’ya Ödül…

0
335

izzet nazlı1Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün bu yıl 29.sunu düzenlediği, Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda, alanında yetkin jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren eserler belirlendi.

Türkiye genelinden ve yurtdışından katılımın olduğu yarışmada, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) üyesi ve Hatay Söz Gazetesi muhabiri İzzet Nazlı, “Ne Zaman Döneceğiz” adlı köşe yazısı ile Köşe Yazısı dalında dereceye giren eserlerin arasında ikinci oldu.

Köşe yazısında Suriye konusuna değinen ve Hatay’daki Suriyelilerin ülkelerine ne zaman dönecekleri sorusunu dile getiren ve yüzlerine yansıyan belirsizliği yazısına aktaran İzzet Nazlı, RATEM Başkanı Dursun Güleryüz, Milliyet.Com.tr Yayın Yönetmeni Ercüment İşleyen, TRT Türk Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat gibi birçok önemli ismin yer aldığı Jüri üyeleri tarafından ödüle layık görüldü. Gazeteci İzzet Nazlı, 9 Haziran 2014 Pazartesi günü Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde düzenlenecek tören ile ödülünü alacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here