“Büyümemizi Belen Halkına Borçluyuz!”

0
154

chp belen47CHP Belen İlçe Teşkilatından Birlik Mesajı

CHP Belen İlçe Yönetimi ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, gündemin değerlendirildiği bir toplantıda birlik mesajı verdiler. Toplantıda konuşan CHP Belen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayrakdar; “Amacımız hizmettir. Gölge düşürmek isteyen her kim olursa olsun buna engel olmaya gücü yetmeyecektir” diye konuştu.

Belen’deki parti binasında gerçekleşen basın toplantısına İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in yanı sıra ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda parti üyesi katıldı. Toplantıda basın açıklamasını teşkilat adına Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayrakdar yaptı. Başkan Bayrakdar sözlerine ülke gündemini değerlendirerek başladı.

chp belen48

Yapılan haksızlıkların karşısında duracak tek gücün Cumhuriyet Halk Partisi olduğuna dikkat çeken Bayrakdar; “CHP Belen İlçe Teşkilatı olarak, kadın ve gençlik kollarıyla top yekûn mücadeleye devam edeceğiz. CHP Belen İlçe Teşkilatı, bu noktaya dayanışma ile birlik beraberlik içerisinde gelmiş, Cumhuriyetimizin eşitlik ilkesini esas alarak kimseye ayrıcalıklı davranmamıştır. Halkımızın sorunlarını çözüme ulaştırmak için çalışmaktan vazgeçmeyecek ve yürüdüğümüz bu yolda siyasi duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz.

chp belen49

CHP Belen İlçe Teşkilatının yaptığı çalışmalar ortadadır. Biz yaptığımız hizmetleri ve çalışmaları birileri görsün ve birileri duysun diye yapmıyoruz. At gözlüğünü inatla çıkarmak istemeyen arkadaşlara sesleniyorum. Amacımız hizmettir! Gölge düşürmek isteyen her kim olursa olsun buna engel olmaya gücü yetmeyecektir.

Her türlü fedakârlığı yaparak, ayrım yapmadan gecesini gündüzüne katan ve kendisi için hiç bir şey istemeyen ilçe başkanımız Sayın Fevzi Yüksel’in yönetimiyle, kadın ve gençlik kollarıyla halkımızın yanındayız. Teşkilat olarak büyümemizi aile olarak gördüğümüz Belen halkına borçluyuz” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here