Büyükşehir’e İlk Aday!

0
83

hakan kahraman1Dr. Hakan Kahraman CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı…

Dr. Hakan Kahraman, Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Antakya Anadolu Restoranda basın mensupları ile bir araya gelen Kahraman, Hatay’da sevilen biri olduğunu ve Hatay büyükşehir belediye başkanlığını, Hatay’a en iyi hizmeti sunmak için istediğini dile getirdi. Hatay’da yapılan hizmetleri yetersiz bulduğunu söyleyen Başkan aday adayı Kahraman, her kesimden oy alabilecek biri olduğunu ve hizmetlerin en iyisini yapabileceğine inandığını vurguladı. CHP’nin bir neferi olduğunu, Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilmese bile CHP’de bir asker gibi çalışabileceğini kaydeden Dr. Hakan Kahraman, toplantıda öz geçmişinden de bahsetti.

Dr. Hakan Kahraman Kimdir?

1961 Kırıkhan doğumlu. İlkokulu Kırıkhan’da bitirdikten sonra ortaokul ve liseyi İstanbul’da okudu. Kabataş Erkek Lisesi mezunu olan Kahraman daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine girdi. 1985 yılında mezun olarak mecburi hizmet kurasıyla gittiği Niğde Elmalı Sağlık Ocağında mecburi hizmetini tamamladı. Paris’in 6. Üniversitesi olan Pierre ve Marie Curie Üniversitesinde Göz Hastalıkları ihtisasına başladı. 2 yıl süreyle Paris’te kaldı, daha sonra İstanbul Haseki Hastanesinde ihtisasına devam ederek 1991 yılında Göz Hastalıkları uzmanı oldu. Hemen akabinde askerlik hizmeti için gittiği Samsun’da 16 ay yedek subaylık görevini yerine getirdi.

Sonrasında İskenderun Devlet Hastanesine Göz Hastalıkları Uzmanı olarak tayin oldu. Yaklaşık 21 yıldır İskenderun’da Göz Hastalıkları Uzmanı olarak çalışıyor. Bu süre içerisinde İskenderun Devlet Hastanesinin Başhekimliği yaptı ve Özel İskenderun Gelişim Hastanesinin kurucu başkanı oldu. Daha sonra İskenderun Gelişim Hastanesinde de Başhekimlik görevinde bulundu. Halen bu hastanede Göz Hastalıkları Uzmanı olarak çalışıyor. Evli ve 2 çocuk babası. İyi derecede Fransızca ve orta derece İngilizce biliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here