Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımına Başarı Ödülü

0
115

su topu8Hatay Yüzme İl Temsilciliği ve Hatay Su Topu İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen “Yüzme Sporuna Gönül Verenler” 1. Buluşması Antik Han Restoran’da gerçekleştirildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımına 1. Lige çıkma başarısını gösterdikleri için Gençlik Spor İl Müdürü Şensöz tarafından plaket takdim edildi.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan buluşma kokteyline, Hatay yüzme il temsilcisi Kemal Alış, Hatay Su Topu il temsilcisi Mustafa Savaş, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk, İskenderun Belediyesi Su Topu Takım Antrenörü Murat Kaptanoğlu, İskenderun Belediyesi Bayanlar Su Topu Takımı, Büyükşehir Belediyesi Bayan Su Topu takımı ve çok sayıda hakem ile yüzme sporuna gönül verenler katılım gösterdi.

Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz yaptığı konuşmada; “Hatay’ı spor anlamında daha iyi yerlere getirebilmek için, elimizden gelen en iyi hizmeti sunacağız. Gerek yüzme alanında gerekse diğer spor branşlarında emek vermiş, hizmet etmiş tüm sporculara çok teşekkür ediyorum. Hatay’ı spor alanında duyurmak adına sizlerden fikirlerinizi bekliyorum” dedi.

Kokteylde konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takım Antrenörü Savaş: “Yüzmeyi çok seviyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş gençlerimize yeni bir tesis armağan etti. Bu tesis spora gönül vermiş herkese açık. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte çocuklarımızı sokaklardan alıp spora teşvik etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin Su Topu Takımı olarak amacımız sadece birinci lige çıkmak değil, orada kalıcı olabilmek. Bu uğurda birlik ve beraberlik içinde olabilirsek daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve böylesine güzel bir tesisi bizlere kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here