Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş; “Gazetecilere, Çalışma Ortamlarının İyileştirilmesi Adına Destek Olmalıyız”

0
54

basın-lütfü savaşHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Savaş, dünyada, ülkemizde ve ilimizde gazeteciliğin toplumu düşünmeye ve doğrulara ulaştırmaya sevk eden önemli bir meslek olduğunu belirterek; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, çalışan gazetecilerin kendi haklarına sahip çıkma adına verdikleri mücadelenin başarıyla sonuçlandığı gündür. Kamuoyuna ilkeli, özgür ve tarafsız habercilik anlayışı ile Dünya’nın her noktasında yaşanan olayların bizlere ulaşmasını sağlayan gazeteciler demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Zor şartlar altında Dünya’nın dört bir yanında gelişen olayları bizlere aktaran gazetecilere çalışma ortamlarının iyileştirilmesi adına her konuda destek olmalıyız. Çalışan gazetecilerimizi sadece 10 Ocakta değil hayatın her anında hatırlamalıyız.

Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde olan Belediyemizin çalışmalarını ve projelerini kamuoyuna aktaran basın aynı zamanda şehrimizin sorunlarının ve çözüm önerilerinin etkin bir şekilde bize aktarılmasını sağlayarak bizim çalışmalarımızda önemli bir yerde bulunmaktadır.

Özgür, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile görev sorumluklarını büyük bir hassasiyetle yerine getiren, toplumu aydınlatan, yönlendiren, eğitim ve kültür seviyesinin gelişmesinde önemli rolü bulunan medyamızın her türlü kolunda çalışan değerli gazetecilerimiz başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmelerini dilerim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here