‘Bütüncül Düşünerek Sorunlara Çözüm Üretiyoruz’

0
71

Antakya Belediye Başkanı Savaş, Eğitimcilere 45 Aylık İcraatlarını Anlattı

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 45 aylık icraatını sunum eşliğinde eğitimcilere anlattı. Antakya Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen sunuma çeşitli eğitim kurumlarında görev yapan çok sayıda öğretmen ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Başkan Savaş sunum öncesinde yaptığı açıklamada, kentte gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlarla şehrin kabuk değiştirdiğini, her geçen gün kalkındığını, değiştiğini ve geliştiğini belirtti. Bu hizmetleri elbirliğiyle, kentin tüm dinamikleriyle birlikte gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Savaş; “Bu hizmetleri hep birlikte vatandaşlarımızın ilgisi ve desteğiyle gerçekleştirdik” dedi.

Sorunların kent genelinde her kesimle ortak payda altında olduğunu hatırlatan Başkan Savaş; “Sorunlar, hepimizin sorunu. Eğitimcilerle ortak bakış açısı ile bütüncül düşünerek sorunlara çözüm üretiyoruz. Kurumlar arası diyalog da bu aşamada çok önemlidir. Kurum temsilcileri ile olan ikili münasebetlerimizin iyi olması Antakya genelinde yürütülen hizmetler yapılırken kent insanının faydasına oldu, oluyor. Ama daha da önemlisi görev süremizde sevgiyle ve rahmani duygularla hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Antakya Belediyesi Meclisi’nin büyük bir uyum içinde memlekete hizmet için uğraş verdiğini kaydeden Başkan Savaş, bu uyumun ve birlikteliğin, kent genelinde yürütülen çalışmalara paralel yansıdığını ifade etti. Büyükşehir yolunda Hatay’ın önemli kazanımlara sahip olacağını dile getiren Başkan Savaş; “Hatay’ın büyükşehir olması ile şehrimizde yapılacak olan yatırımlar tek elden yapılacak. Alt yapı ve buna bağlı bütün işler büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak” dedi.

Sunumun ardından çeşitli eğitim kurumlarında görev yapan eğitimciler söz alarak görüş ve düşüncelerini paylaştılar, Antakya’ya yapılan hizmetlerden ötürü Belediye Başkanı Savaş’a teşekkür ederek kutladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here