‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ İskenderunlularla Buluşacak

0
58

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu aracılığıyla, Forte Drum Club by Akay Organizasyonu ile tiyatroseverlerle buluşacak olan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” oyunu, seyircilerini 12 Kasım Pazar akşamı saat 20:00 da İskenderun Belediye Kültür Merkezi’ne bekliyor.

Ece Temelkuran tarafından 1996’da yazılan ve okunma rekorları kıran “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu ile tekrar sahneye döndü.

Yeni ve sihirli bir dokunuş, yeni karakterler ve dinamik bir yorumla yeniden sahnede olan oyunun kadrosunda Deniz Işın, Selen Uçer, Elit Andaç Çam, Ayfer Tokatlı, Kazım Semih Varol yer alıyor.

‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ Ne Anlatıyor?

‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ özetle şunları anlatıyor; “Hem işte, hem aşkta kaybetmiş yazar Ebru Uysal (Deniz Işın), bir buhran geçirmektedir. Evinin balkonundan bir intihar girişiminde bulunur. Komşuları Pervin (Selen Uçer), ünlü şarkıcı Meltem Kaya (Elit Andaç Çam) ve yardımcısı Aysel (Ayfer Tokatlı) cama çıkarlar ve onu durdurmaya çalışırlar. İntihar olayını duyan mahalleli ve sonra medya, apartmanın girişinde toplanır. Her şeyin bittiğini düşünürken Murat (Kazım Semih Varol) ortaya çıkar. Evin içinde Ebru’nun isyanı devam ederken yüzleşmeler yaşanacaktır.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here