Burçin ve Remon, Ömür Boyu Birlikteliğe ‘Evet’ Dediler!

0
861

Kentimizin tanınmış ailelerinden Gazali Ailesinin değerli ferdi Remon Gazali, Antakya’dan Yıldız Ailesinin güzel kızları Burçin Yıldız ile dünya evine girdi. İskenderun Katolik Kilisesinde gerçekleştirilen Burçin ile Remon çiftinin Nikâh Töreni oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Burçin Yıldız ile Remon Gazali çifti, İskenderun Katolik Kilisesinde gerçekleştirilen nikâh töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ dediler. Genç çiftin nikâh törenini Katolik Kilisesi Pederi Dariusz Dogondke yönetirken, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Pederi Dimirti Yıldırım ile Antakya Aziz Petrus ve Aziz Pavlus Ortodoks Kilisesi Pederi Dimirti Doğum da törende hazır bulundular.

Tören sırasında, iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep birlikte olmanın sözünü veren genç çifte törene katlan seçkin davetliler de şahitlik ettiler.

Gerçekleştirilen Dini Nikâh Töreninin ardından ise davetliler kilise bahçesinde gerçekleştirilen kokteyle de katıldılar. Kokteyl esnasında tüm davetlilere güzel bir misafirperverlik örneği sergileyen Burçin ve Remon çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gecenin geç saatlerine kadar kokteyl esnasında damadın Annesi Selma Gazali de konuklarıyla oldukça ilgilendi.

Genç Çiftimiz Burçin ve Remon’a bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Gazali ve Yıldız Ailesinin değerli fertlerini de tebrik ediyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here