Bülent Yenihayat ile 1 Yıllık Yeni Sözleşme

0
116

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Teknik Direktör Bülent Yenihayat ile sözleşme yenilediklerini ve Yenihayat ile 1 yıllık anlaşmaya imza attıklarını kaydetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Bolat, yeni sezonda da başarısından sıkça bahsettirecek bir İskenderunspor için çalışmalara başladıklarını vurgularken; “Değerli taraftarlarımız, sizlere verdiğimiz sözü tutarak çok şükür sezonun şampiyon tamamladık. Bu sezon Kalecik maçı sonrası Teknik Direktörlük konusunda tam yetkiyi Bülent Yenihayat hocamıza ve ekibine vermiştik. Hocamız ve ekibi de başarılı bir süreç yöneterek takımımızı şampiyonluğa taşıdı. Bülent Yenihayat hocamıza ve ekibine ortaya koymuş oldukları başarı için tüm camiamız adına teşekkür ediyorum.

Bülent Yenihayat hocamız ve ekibi ile de bir yıllık yeni sözleşme imzaladığımızı buradan siz değerli taraftarlarımızla paylaşıyor, kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Önümüzdeki sezon da inşallah TFF 2. Ligde adından ve başarısından sıkça bahsettirecek bir İskenderunspor için çalışmalarımıza başladık. Sevgi ve saygılarımla…” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here