Bugün ve Yarın Elektrik Kesintisi Uygulanacak

0
79

elektrik kesintisi5Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan açıklamada bugün ve yarın, bakım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Bu kapsamda, İskenderun’un Suçıkağı, Aşkarbeyli, Düğünyurdu ve İsmet İnönü Mahallelerine bugün 08.30-17.30 saatleri arasında, Belen İlçesi Halilbey Mahallesi’ne ise 08.00-16.00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceği belirtildi.

Yarın ise yine İskenderun’un Orhangazi Mahallesi Yaylası’na 08.30-17.30 saatleri arasında bakım çalışması, Süleymaniye Mahallesi 1., 2., 3., 4., 5. ve 6. Sokaklar ile Kazımkarabekir ve Mareşal Çakmak Caddelerine 08.30-12.30 saatleri arasında 3. Şahıs (Güvenlik) çalışması, İsmet İnönü Mahallesi Şahintepesi mevkisine 08.30-16.30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabileceği de belirtilirken, şirkete ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG – AG elektrik şebekelerinde şirketten çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamayacağı da ayrıca ifade edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here