Bugün Saat 13.30’da 5 Temmuz’da Buluşalım

0
70

körfez iskenderunspor21Linyitspor’u Ağırlıyoruz!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, bugün İskenderun 5 Temmuz Stadında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde sıkıyönetim ilan edilen Turuncu-Mavililerde tek hedef galibiyet!

 Kulüp Başkanı Kazım Aydın ve yönetim kurulu tarafından alınan sıkıyönetim kararının ardından kamp kadrosunda bulunan  teknik heyet ve tüm futbolcuların dışarısı ile bağlantıları kesildi. Evli olan futbolcular da maç saatine kadar tesislere alındı. Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ramazan Silin de TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması öncesinde futbolcularla bir araya gelerek maçın önemini anlattı. Teknik Direktör Silin’in, futbolcularına yönelik konuşmalarında; “Hayati önem taşıyan bu karşılaşmada hepinizden diğer maçlarda gösterdiğiniz fedakârlıktan daha fazla fedakârlık bekliyoruz. Tek düşünceniz galibiyet olsun!” dediği ve moral verdiği öğrenildi.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın ise önemli ve kritik bir maça çıktıklarına değinerek; “Rakibimizin alt sıralarda olması önemli değil! Biz bu maça seri galibiyet alabilmek için ikinci bir adım olarak bakıyoruz. Geçen hafta sonu Ofspor karşısında aldığımız galibiyetin ardından bu maçtan da galip gelerek 6 puanlık bir seri yakalayacağız. Bu bizim geleceğimizin şekillenmesi açısından önemli” şeklinde konuştu.

Körfez İskenderunspor’un taraftar gurubu Kızıl Körfez’in tüm taraftarları yoğun destek vermesi için çalışmalar başlattığı karşılaşma bugün saat 13.30’da 5 Temmuz Stadında oynanacak. Mücadeleyi Mustafa Aydın, Hulusi Akırşan, Ahmet Karapınar hakem üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here