Bu Vatan İçin Yaptığınız Her Melanetin Hesabı Var. Akan Kan Asla Yerde Kalmayacak!

0
91

Bunca terörü yapan art niyetli kişiler, koskoca ülkemizde elini kolunu sallaya-sallaya geziyorlar. Hedeflerine seçtikleri kişi veya kişileri hiç acımadan kurdukları pusularla, acımasızca öldürüyorlar. Bize ne oldu?.. Bizlere ne oldu?.. Onlar bunca serbestliği nereden buluyor anlamıyorum.

Huzurumuz varken huzursuzluk deryasına doğru bizleri yeniden çekmeye çalışıyorlar. Etrafımız zaten ateşten bir gömlek. Bir Türkiye kalmıştı karıştırmadık… Güçleri yeter mi bilmiyorum ama yarınlara bakışım puslu… Suriye, Irak ve onlarca komşu ülke insanları aç ve perişan! O ülkelerin acınacak hallerini ‘terör odakları’ gördükçe nasıl da hoşlarına gidiyor. Çünkü o ülkeleri bu hale getiren terör! Arap ülkeleri birbirleriyle birleşim kararı aldı. Dünya genelinde üçüncü ordu teşekkülünü kurmak istiyorlar. Kuramazlar. Tek başlarına güç olamadılar olamayacaklar. Türkiye onların tek tutanakları…

Türkiye ile baş edemeyen bu şer güçler. Türkiye’yi pis emellerine karıştırmak için ellerinden ne gelirse onu yapmaktan çekinmiyor. Sanki Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyorlar. Doğu ve Güneydoğu’da kahpece kurulan tuzaklarla binlerce Mehmetler şehit edildi, ediliyor. Ya ufacık masum çoluk çocuk ve siviller… İçimizde hala kavrulan bu ateş söner mi? Asırlar boyu yedi düvele hükmetmiş bir ülke… Şimdi asil ülkeyle masaya oturacak kadar cesaretli teröristlerle bir aradayız. İstedikleri gibi konuşuyor ve kendilerince yön çiziyorlar. En ufak bir çizgi çıkışında ise aba altından sopa göstermekten asla çekinmiyorlar.

Şimdi onları bir an unuttuk… Hemen bir başka yerden karşı ataklarla karşımızdalar. Terör hangi kaynaktan gelirse gelsin terördür. Bahaneleri güllük gülistanlık… Sebepleri hep aynı! Türkiye’yi karıştırmak! Bir avuç ”masum” sanılan bu terör sanıkları hiç de göründüğü gibi masum değil. Kendi benliğimizi kurtarmak için güya yola çıkmışlar!

Vatan elden gidiyor..!! Vatan elden gidiyor..!! Uyanmak zamanı… Haline şükretmeyen bir neslin, çatırdayan görüntüleri ile karşı karşıyayız. Ataya babaya toprağa neslimize saygı tükendikçe, bağrımızı dövüyoruz. Saçımızı başımızı yoluyoruz. Ne çare ki yine elimizden bir şey gelememenin acizliğindeyiz.

şehit cenaze1

Türk ordusunun karşısında sivil giyinmiş beyni yıkanmış kişiler var. Türk ordusu ve polisi giyindikleri tek tip üniformayla onlara karşı gelmeye çalışıyor. Onlar ne yapıyor ellerinde uzun namlulu kanas denilen silahlarla yavrularımızı kuş gibi avlıyorlar. Onların anladıkları dilden neden karşılık vermiyoruz. Onlar sivil şekilde halkın bireyi gibi gizleme olmuş şekildeyken onlarla nasıl ve ne şekilde baş edilir? Asker polis araçlarla nakil edilirken yollara döşedikleri patlayıcıları patlatıyor ve onlarca yiğit insanlar, evlatlarımız bir çırpıda aramızdan kaybolup gidiyor. Anlamadığım şeyin başında şu geliyor. En ufak bir suçtan kişiler yılanın deliğine girse de çıkartıldığını biliyoruz. GBT soruşturmalarıyla suçsuz ve suçlu anlaşıldığı halde bir türlü soruşturmaların neticelerini doğuda göremiyoruz. İcralık olmaya gör bir anda seni bulur ve ümüğüne basarlar.

Yeter artık bıktık ve usandık şehit haberlerinden… Bir koca çınarın kökü kurt kaynıyor. Çatırdatmak için yedikçe yiyorlar. Askerin polisin savcının günahı ne? Onların çoluk çocuğu babalarının yolunu nasıl beklesin? Sen o kişileri şehit eden; sizlerin anası-babası bu vatanı böyle mi emanet etti size..!!

Baban ağlıyor, anan ağlıyor… Ne oldu da size bunca kinlerinizi zehir olarak kusuyorsunuz! Ne yaparsanız yapın, asla bu Türk devletini yıkamayacaksınız! Gücünüz yetmeyecek! Hükümeti seversiniz sevmezsiniz, o sizin bileceğiniz bir iş. Sevmezseniz seçim zamanı oyu vermezsiniz. Gücünüz yeterse hükümeti değiştirirsiniz. Demokrasi şekli; Türkiye’de her yönüyle sağlıklı işliyor. Millet oy zamanı oyunu kullanıyor mu? Kullanıyor. O zaman sen demokratik şekilde karşı propagandanı yapacak ve oy potansiyelini artıracaksın. Devletin men ettiği işleri kesinlikle yapmayacaksın. Ama yok sizlerin isteği şekil başka… Sizler için bu vatan kökten kaybolmalı! Kusura bakmayın! Bu vatan öylesine kazanılmadı ki kaybolsun. Bu vatan için yüz yıllar boyu kan akıtıldı. Anadolu yıllar boyu kan ile yıkandı. Bir avuç insanların isteği uğruna bu Vatan’ı gel de göz ardı et. Olacak iş mi bu?

Vallahi Billahi çok büyük bir uyanış olur. Nerden ve nasıl olduğu bilinmeyen ayağa kalkış olur. Yüz binler yeniden toprağa düşer. Kalan sağlar yeni destanlar yazar. Öyle Arapların ki gibi olmaz bu iş. Türk’ün gözü döndüğünde ve özellikle Vatan mevzubahis olduğunda hiç bir acımasız örgüte benzemez bu millet! İşte bu sizlerin isteği, gerçi bu sizlerin isteği değil. Ağabeylerinizin isteği bu! Sizleri piyon olarak kullanan zamanında Türk’ün sillesini yiyenlerindir bu istek ve arzular…

Allah; Onların bu pis niyetlerini bizlere göstermeyi hiç nasip etmesin. Uyanışın acı reçetesiyle kaçacak delik arayacak olan sizler; varın, yol yakınken aklınızı başınıza koyun. Bu cennet vatanı sizlere bırakacak nesil daha ortaya çıkmadı çıkmaz da… Amanoslar çözülüyor, darısı diğer kümelendikleri yerlere!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here