Bolu Kampı Bitti, Takım Kente Döndü!

0
36

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında Bolu’da sürdürdüğü 2’ci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirdiği son antrenmanın ardından tamamladı. Turuncu-Mavili ekip Çarşamba gününden (bugün) itibaren yeni sezon hazırlıklarını İskenderun’da kendi tesislerinde sürdürecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yeni sezon 28 Ağustos tarihi itibariyle başlayacak. 2022-2023 sezonu hazırlıklarını Bolu’da sürdüren İskenderunspor, 2 etap olarak gerçekleştirdiği sezon öncesi kamplarını tamamlayarak kente döndü.

Şanşıurfaspor’u Tek Golle Yendi

Turuncu-Mavili takımımız, Bolu’daki 2. etap kampının sonunda hazırlık maçında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. İskenderunspor’umuz Doğan Ateş’in golüyle 1-0 Şanlıurfaspor’u mağlup etti. Şanlıurfa ekibi ile yapılan hazırlık maçında, futbolcuların son durumu da gözlenmiş oldu.

İskenderun’daki Çalışmalar Çarşamba Günü Başlıyor

Ligin ilk haftasında zorlu ekiplerden Balıkesirspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz İskenderunspor, Bolu kampınının tamamlanmasının ardından, yeni sezon öncesinde İskenderun’daki çalışmalarına da Çarşamba günü (bugün) saat 20.00’de İskenderun Mehmet Kurt Tesislerinde başlayacak.

Kadro Güçlenmeye Devam Ediyor…

Sezon öncesi hazırlıkların yanı sıra Turuncu-Mavili kulübümüz transfer çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Temsilcimiz en son olarak Vanspor’da forma giyen santrafor oyuncusu Hamza Küçükköylü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hamza Küçükköylü ile yapılan sözleşme kulüp yönetimince açıklanırken, konuyla ilgili değerlendirmede; “Oyuncumuza İskenderunspor forması altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here