Bölgesel Zayıflamada ‘Heykeltıraş’ Dönemi

0
64

Son yıllarda kadınlar kadar, kendine ve görüntüsüne dikkat eden erkeklerin de tercih ettiği bölgesel zayıflama yöntemlerine, yaz aylarının gelmesiyle ilgi oldukça arttı.

Bu kapsamda uygulanan yöntemler hakkında görüşlerini aldığımız Aura Güzellik Merkezinden Serap Çam, bölgesel zayıflama ile ilgili farklı yöntemler olsa da burada en önemli noktanın, doğru eğitim almış bir uzman tarafından yöntemin gerçekleştirilmesi olduğunu vurguladı.

Kadınlar kadar erkeklerin de artık bölgesel zayıflamaya rağbet gösterdiğini kaydeden Çam; “Bölgesel incelmeye rağbet çok fazla, hem kadınlardan hem erkeklerden. Danışanımız geldiğinde bilgisayar üzerinden, diyetisyen eşliğinde hem manuel ölçümler, hem bilgisayar üzerinden ölçümler alınır ve danışanımızı işleme alırız.

Heykeltıraş dediğimiz ultrason dalgalarıyla, yağ çeperlerini bölgede küçültürüz, yağ çeperleri küçüldükten sonra G5 dediğimiz diğer makinemizle de masaj yaparak yağ kütlelerini kum haline getirip, bunu idrar yoluyla, ter yoluyla, kan akışını düzelterek vücuttan atmasını bekleriz.

Bir sonraki işlemimizde de lenf drenaj dediğimiz ödem atıcı! Eğer kişi spor yapamıyorsa, yürüyüş yapamıyorsa, sosyal hayatında zaman bulup da bir spor merkezine gidemiyorsa onun da çözümünü bulduk. Lenf drenaj dediğimiz işlemle vücuttaki ödemi atarak zayıflamasını sağlıyoruz.

Bunları diyetisyen eşliğinde, diyet eşliğinde yapıyoruz. Danışan kontrolümüz altında oluyor her zaman. Biz bu taraftan zayıflatırken, diğer taraftan kişi yerse hiçbir işe yaramaz. Bu kombine çalışmadır. Ekip işi ile kendi azmimizle, makinelerimizin gücüyle bölgesel zayıflamayı sağlıyoruz.

Bölgesel deyince insanın aklına sadece bel geliyor, biz gıdı, sırt, bacakta da çalışıyoruz. Selüloitte de G5’imiz çok başarılı. Bunun için de uzmanın, çok iyi eğitim almış olması gerekiyor. Yanlış bir işlem uygulandığında, yanlış bir teknikle çalışıldığında kılcal damar çatlamasına, bağırsak düğümlenmesine sebep olabilir. Bu yüzden uygulamanın, bilinçli bir merkezde, doğru eğitim almış uzmanlarla, estetisyen ile yapılmasını şiddetle tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here