Bölge Avcıları İskenderun’da Buluştu

0
138

avcılık1İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübünün düzenlediği “6. Geleneksel Trap ve Tek Kurşun Atışları”nda bölge avcıları bir araya geldi.

İskenderun-Sakıt Köyü Suçıkağı mevkiinde yapılan atış etkinliğine CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kamil Türkdönmez, Adana, Osmaniye, K.Maraş, Ceyhan, Antakya, İskenderun, Kırıkhan, Defne ve Hassa’dan yüzlerce avcı katıldı.

Siyasilerin de sembolik atış yapmak suretiyle renk kattığı atış etkinliğinde açılış konuşmasını İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Vural Sert yaptı.

avcılık2

Başkan Sert, esas amaçlarının doğayı korumaya katkıda bulunmak olduğuna dikkat çekerek yaptığı konuşmasında; “Dernek olarak düzenlediğimiz trap ve tek kurşun etkinliğimizde amacımız, bölge avcılarını bir araya getirmek, dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirmektir. Avcılığın; yalnızca vurma ve öldürme olmadığını, aksine doğayı koruma, sürdürülebilir avcılığa katkı sağlama, sportif yönünü ortaya çıkarma olduğunu göstermek en büyük amacımızdır” dedi.

Şenlik havasında geçen atış müsabakalarında 250 atıcı kıyasıya yarıştı. Av Adamı TV’nin de takip ettiği ve sponsor olduğu atış etkinliğinde dereceye giren isimler şöyle oldu; Amatör Trap Kategorisi: 1.İsmail Bayraktar, 2.M.Ali Polat, 3.Ali Doğar. Profesyonel Trap Kategorisi: 1.Ahmet Kolağasıoğlu, 2.Sadi Dartar, 3.Aytekin Lafçı. Tek Kurşun Kategorisi: 1.Veli Eraslan, 2.Ahmet Kolağasıoğlu, 3.Ali Pekcan.

Dereceye giren atıcılara çeşitli çapta tüfek hediye edilmesinin ardından “6. Geleneksel Trap ve Tek Kurşun Atışları” etkinliği sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here