Bolat; “Daha da İyi Futbol Sergileyeceğiz”

0
18

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğa oynayan takımlar arasında yer alan İskenderunspor’un Karadeniz deplasmanında 1461 Trabzon FK karşısında aldığı galibiyet Turuncu-Mavili camiada sevinçle karşılandı.

Maçın ardından açıklama yapan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, tüm olumsuzluklara rağmen gelip geldiklerinin altını çizerek; “Aşırı derecede yağan yağmur nedeniyle saha zemininin çok kötü olması oyun düzenimizi bozdu. Futbolcularımızın sarı kart görmesi saha zemininden kaynaklanmıştır. Önemli olan sahadan galibiyetle ayrılmaktı. Tüm olumsuzluklara rağmen sahadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Takımımızın gün geçtikçe daha da iyi futbol sergileyeceğine inanıyoruz. 1461 Trabzon FK maçı geride kaldı. Bu haftadan sonra tüm gözler üzerimizde olacak. Önümüzde Adıyaman maçımız var, izin yapmadan bu karşılaşmaya odaklanmamız gerekmektedir. Elde ettikleri galibiyetten dolayı, teknik heyetimiz ile futbolcularımız tebrik ediyor, gönlü bizimle olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here