Bolat, Arda Turan’ın Transferi İle İlgili Konuştu

0
116

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, 4-5 sporcu daha alarak transfer sezonunu kapatacaklarını ifade ederken, Arda Turan’ın transfer iddiaları ilgili olarak da konuştu.

Federasyonunun isim yazma listesini 30’dan 25’e düşürdüğünü söyleyen Bolat; “4-5 oyuncu daha alacağız ve transferi kapatacağız. Şu anda hazırda bir takımımız var zaten. Takım kadrosunu bu sene 25 kişi düşünüyoruz çünkü federasyon isim yazma listesini 30’dan 25’e düşürdü. Biz de sadece – 5 tane daha oyuncu alıp bunu kapatacağız. Aşağı yukarı 3 tane prensipte anlaştığımız oyuncu var, imza aşamasına geldiği zaman sizlerle paylaşacağız. Genç oyuncu bulabilirsek onları da alıp kiraya verebiliriz” diye konuştu.

Arda Turan’ın transfer iddiaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bolat, Turan’ın menajeri Ahmet Bulut ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydederek; “Arda Turan meselesine gelince, herkesin çok merak ettiği bir konu. Menajeri Ahmet Bulut ile bir görüşme yaptık, ilgilenirse gelmesini isteriz dedik. Çünkü Arda veya Arda gibi futbolcuların gelmesi için bize sponsorluk yapmak isteyen yurt dışından bir grup var ama bunun reklam getirisi olması lazım, üst düzey futbolcular olması lazım. Sponsorluk hakkımızı belki bu yıl kullanacağız belki gelecek yıl kullanacağız ama biz sponsorluk şansımızı kaybetmek istemiyoruz.

Arda Turan olma ihtimali zayıf bir ihtimal ama menajerine resmi bir teklif yaptım. İnşallah seneye birinci lige çıkarsak öyle bir transfer yapmak, 3 büyüklerde oynamış, Avrupa’da oynamış bir oyuncu ile anlaşmak istiyoruz. Onun için sponsorumuz var. Sponsorumuzun teklifi masada duruyor. İnşallah gelecek sene birinci lige çıkarız orada yabancı oyuncular da olur” dedi.

Sponsorluk Şart!

Önümüzdeki sezon 2. Ligde top koşturacak olan takıma destek verilmesinin şart olduğunu söyleyen Bolat; “Bu takımı bir yere kadar kendi imkanlarımızla götürebiliriz. İskenderun’daki bütün iş adamlarına seslenmek istiyorum. Hepinizin durumu iyi, Allah ziyade etsin. Sponsorluk yaptığınız süreci, biz de sizin işlerinizi daha ileriye götürmek için elimizden gelen her türlü reklamı yapmaya hazırız.

Ciddi bir sponsorluk bekliyoruz, ciddi bir yardım bekliyoruz. 2 ligde şampiyonluğa oynamanın faturası, üçüncü ligde oynamanın iki katı. Bunun yarısını cebimden karşılamaya hazırım. Beni yalnız bırakırsanız İskenderunsporu yalnız bırakmış olursunuz. Hedefimiz İskenderunsporun bu sene şampiyon olması” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here