Boksörlerin Teşekkür Ziyareti

0
95

boks ziyaret1Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, öncülüğünde İskenderun temsilcileri ve sporcular, İşadamı Nuri Üysen’i makamında ziyaret ettiler, kendilerine katkı sunduğu için teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundular. İşadamı Üyesen’in bu desteği, 10-15 Kasım tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan büyük erkekler gurup boks şampiyonası öncesi sporculara iyi bir moral oldu.

İskenderunlu İşadamı Nuri Üysen’i dün ziyaret eden boksörler, işadamı ile bir müddet sohbet edip, Aksaray’dan derece ile dönme sözü verdiler. Hatay’da yok olan boks spor dalını yeniden canlandırdıklarını ve daha üst seviyelere taşıyacaklarını söyleyen İl Temsilcisi Erdener; “Boks spor dalı yeni oluşum ile uzun aradan sonra ilimizde yeniden hayat buldu. Bu oluşumda yoğun uğraşlar verilmektedir. 10-15 Kasım tarihleri arasında Aksaray ilinde gerçekleştirilecek olan büyük erkekler gurup boks şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan sporcularımızdan centilmence mücadele beklerken, dereceler elde etmeleri bizlerin yorgunluğunu alacaktır” dedi. Erdener, şampiyona öncesinde sporcularımıza gerekli spor malzemelerini temin eden Nuri Üysen’e de teşekkür etti.

İskenderun’un uzun yıllar spor alanında çok geri kaldığını söyleyen İşadamı Üysen de; “Memleket bizim, Gençlerimiz bizim. Destek olmamız gerekir. Sporun her türlü branşlarına destek olmak elzemdir. Boks spor dalını da desteklememek mümkün değildir. Çocuklar sizden tek isteğim; sporu ahlaklı ve gereğini yeter ki yerine getirin her zaman destekçiniz oluruz” diye konuştu.

Öte yandan Aksaray’daki şampiyonaya, ilimizi temsilen 52 kiloda Fuat Tanrıkulu, 56 kiloda Neşet Çalışkan, 64 kiloda Onur Ördek, 69 kiloda Yunus Çalışkan, 75 kiloda Fatih Kaya, 81 kiloda İbrahim Yurtçu, 91 kiloda Murat Akarsu ve +91 kiloda da Mustafa Güneylioğlu katılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here