Boksörlerimiz Türkiye Gruplar Şampiyonasına Hazırlanıyor

0
266

boks çalışma1Niğde Aksaray’da 10-15 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Boks Türkiye Gruplar Şampiyonasında Hataylı boksörlerde ringe çıkıyor. Konu ile ilgili bilgi veren Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, Hatay’da çok iyi boksörlerin olduğuna dikkati çekerek, bunlara destek sağlandığı takdirde çok büyük başarıların elde edileceğini belirtti.

boks çalışma2

Hataylı boksörlerin, uzman idareciler ve antrenörler nezaretinde Türkiye gruplar şampiyonasına hazırlandığını belirten İl Temsilcisi Erdener; “Antrenörler Erkan Yılmazbaş ve Bereket Kısaoğlu nezaretinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Hataylı boksörler, Türkiye Gruplar şampiyonasına çok iyi ve iddialı bir şekilde hazırlanmaktalar. Şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Hatay’da boks branşının eski görkemli günlerine yeniden kavuşması için il içi temsilcilerimiz ile birlikte ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay’da çok iyi boksörlerimiz var. Bu gençlere destek sağlandığı takdirde büyük başarılar elde edeceklerine inanıyoruz” dedi.

Türkiye Gruplar Şampiyonasına Fuat Tanrıkulu (52 kg), Onur Ördek (64 kg), Yunus Çalışkan (69 kg), Fatih Kaya (75 kg), İbrahim Yurtçu (81 kg), Murat Akarsu (91 kg) ve Mustafa Cüneydioğlu (+91 kg) katılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here