Boksörlerimiz ilk Turnuvalarından 2 Madalya Çıkarttı

0
110

boks madalya1İlimizde kısa sürede örgütlenen boksörlerimiz, Aksaray ilinde katıldıkları ilk turnuvadan bir gümüş bir de bronz madalya ile döndüler. Hatay boks kafilesinin Antrenörü Erkan Yılmazbaş; “MKÜ olarak boks sporunu ilerde daha üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

Aksaray ilinde yapılan büyükler bölgeler arası boks turnuvasında, ilimiz beş sıklette temsil edildi. Çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvada ilimiz sporcularından Fuat Tanrıkulu finalde kaybederek ilimize bir gümüş madalya kazandırdı. +90 kg Murat Akarsu ise çeyrek finalde maçı kaybetti. Uluslar arası boks hakemimiz Abdurrahman Çokbenli’de bu turnuvada görev alarak başarılı maçları yönetti.

48 ilin mücadele ettiği turnuvada Hatay ili yeni sporcularıyla göz doldururken, gelecek için de umut verdiler. Bundan sonra yapılacak olan turnuvalarda geniş kapsamlı çalışmalar içerisinde olacaklarını belirten Hatay Boks kafilesinin Antrenörü Erkan Yılmazbaş; “Hatay ili boks sporuyla çok kısa sürede tanıştı. Bu konuda büyük emekler sarf eden Hatay boks ajanımıza teşekkür ediyorum. MKÜ olarak boks sporunu ilerde daha üst seviyelere taşıyacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here