Boks Şampiyonasının Programı Belli Oldu

0
69

boks şampiyonası6İlk Gonk Salı Günü Çalacak!

22-27 Aralık 2014 tarihlerinde İskenderun’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası”nın programı belli oldu. Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener’in verdiği bilgilere göre, İskenderun’daki şampiyonanın startı; 22 Aralık Pazartesi günü saat 13.30’da kentimiz merkezinde yapılacak olan kortej yürüyüşü ile verilecek. Sporcu, Antrenör, Hakem ve eski milli boksörlerin hep beraber oluşturacağı kortej, mehteran veya bando eşliğinde sevgi yürüyüşü yapacak.

Hazırlanan programa göre, Kortej Yürüyüşünün ardından İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ziyaret edilecek. Ziyaretlerin hemen ardından İskenderun Belediye Meclis Salonunda Teknik Toplantı gerçekleştirilecek. Şampiyonanın ilk gününde saat 20.00’de ise Anemon Otel’de tanışma ve hoş geldiniz yemeği tertip edilecek.

Şampiyonanın ikinci günü olan 23 Aralık Salı günü ise müsabakalar başlayacak. İskenderun Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasının ilk gonk vuruşu saat 16.00’da yapılacak. İlk tur eleme müsabakalarının hemen sonrasında saat 17.00’de ise Açılış Seremonisi yapılacak. İstiklal Marşının söylenmesi ve saygı duruşunun akabinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılacak. Saat 17.30’da ise eleme müsabakalarına devam edilecek.

24 Aralık Çarşamba günü (3. gün) ise eleme müsabakaları saat 14.00’te başlayacak ve tüm gün sürecek. 25 Aralık 2014 Perşembe günü yine saat 14.00’te Çeyrek Final müsabakaları oynanacak. Akşam saat 20.00’de ise İskenderun Yelken Kulübünde Gala Yemeği verilecek.

Şampiyonanın Yarı Final müsabakaları ise 26 Aralık Cuma günü (4. gün) İskenderun Kapalı Spor Salonunda saat 14.00’te, Final Müsabakaları da 27 Aralık Cumartesi günü (5. gün) saat 16.00 gerçekleştirilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here