“Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz”

0
302

mhp-dörtyol1MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker yazılı bir açıklama yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Seçimlerin kazasız belasız sonuçlanmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker; “7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nden çıkan sonucun beğenilmemesi üzerine oluşan,  olağan üstü şartlar içerisinde yapılan 1 Kasım Yeniden Seçimleri Parti olarak istediğimiz şekilde olmasa da kazasız belasız sonuçlanmıştır. Sonuçların Devletimize ve milletimize hayırlı olmasını umuyoruz” dedi.

1 Kasım Yeniden Seçim sürecinde, İlçe Teşkilatı olarak; Milletvekili Adayı, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Delegeleri, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları ve kardeş kuruluşları ile Dörtyol, Hatay ve Ülkemiz adına bir mücadele ve çalışma yürüttüklerini kaydeden Türker; “Halkımıza yalan söylemedik, onları aldatmadık, kandırmadık. İmkanlarımız ölçüsünde dürüst ve mütevazı bir seçim süreci yürüttük. Bu süreçte bize destek olan dava arkadaşlarıma, bizlere güvenerek oy veren vatandaşlarımıza ve seçimlerin sükûnet içerisinde geçmesine yardımcı olan, demokratik haklarını kullanarak oylarını kullanan tüm Dörtyol İnsanımıza teşekkür ediyorum.

Dörtyol adına Hatay adına Ülkemiz adına yıllardır çileye zorluğa talip olarak yürüttüğümüz ‘Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz’ özetli mücadelemiz bundan sonrada devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler yılmadan, yorulmadan, eğilmeden bükülmeden, şahsi çıkar ve hesap içinde olmadan çalışmalarımıza ve mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here