“Biz Her Zaman Esnafımızın Yanındayız”

0
56

savaş-dörtyol3Başkan Savaş Dörtyol Sanayi Sitesi Esnafını Gezdi

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Dörtyol Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Şehri Macit ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılara dair fikir alışverişinde bulundu.

Oldukça önemli mesajların verildiği ziyarette Başkan Savaş, Yaşanan Ortadoğu olaylarıyla birlikte esnafımızı oldukça olumsuz etkilediğini hemen hemen kepenk kapatma noktasında olduğunun altını çizerek; “Ne olursa olsun biz her zaman esnafımızın yanındayız asla da yalnız bırakmayacağız. Hatay’ın en büyük temennisi Ortadoğu’daki kardeş kavgasının bitmesi ve ülkelerinden kaçan insanların sağ salim ülkelerine dönmesidir. Bu durumun gerçekleşmesi durumunda sosyal-kültürel-ekonomik ve iş gücü yönünden her şeyin normale gireceğine inanıyorum” dedi.

savaş-dörtyol4

Birliğimize, dirliğimize, dayanışmamıza güç vermek bu birlikteliğimizi daha da pekiştirmek için bu ziyaretleri severek gerçekleştirdiğini vurgulayan Başkan Savaş; “İç ve dış mihrakların şehrimiz ve ülkemiz üzerindeki olumsuz senaryolarını bozup, kardeşlikle yoğrulmuş bu coğrafyanın insanları olarak barış, birlik, beraberlik adına, şehrimizi geleceğe taşıma adına, hizmet ve kalkınma adına, kendi senaryomuzu, kendi stratejik planımızı kendimiz belirliyoruz. Hatay’daki sevgi, dostluk, kardeşlik bağları çok kuvvetlidir. Şehrimizdeki huzuru, barış ve hoşgörü ortamını bozmaya kimsenin gücü yetmez. Bu birlik ve beraberlik ziyaretlerimizin amacı aramızdaki kuvvetli bağları daha fazla güçlendirmektir” dedi.

Başkan Savaş’ı sıcak bir ilgiyle karşılayan Başkan Macit; “Şehrimizin birlik ve beraberliğine güç katacak, şehrimizin huzur ve barış ortamını daha da pekiştirecek bu ziyaretlerden dolayı oldukça memnun oluyoruz. Bu anlayışından dolayı Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş, Başkan Macit ve beraberinde heyet Dörtyol Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek hem hatırlarını sordu hem hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here