“Biz Seçimlerde Cihat Aşkıyla Çalıştık!”

0
105

akp devir-teslim1Devir Teslim Töreninde Sitemkâr Konuşan Yaran, Çalışmadı Diyenlere Cevap Verdi…

Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatında dün gerçekleştirilen devir teslim töreninde ilçe başkanlık görevini Vedat Tosun’a devreden İbrahim Yaran’ın yaptığı konuşma partide buz gibi hava estirdi. Hakkında çıkan, yerel seçimlerde çalışmadı söylemlerine yanıt veren Yaran; “Biz seçimlerde cihat aşkı ile çalıştık. Şuanda vazifesini layıkıyla, yüreğiyle ve alnı açık bir şekilde yapmanın huzuru içerisindeyim” dedi.

Parti binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski ilçe başkanları, yeni yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

akp devir-teslim2

Gecemizi Gündüzümüze Kattık!

Törende ilk olarak ilçe başkanlık görevi elinden alınan İbrahim Yaran konuştu. Yaran; “4 Eylül’de aldığım görevi, idrak ettiğimiz yerel seçimlerde tüm ekibimiz ile varımızı gücümüzü ortaya koyarak, başarılı bir süreç geçirdik ve mahsulü de burada. Hayırlı olsun. Seçimlerde yönetim çalışmadı, yattı deseler de gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Aksini söyleyenlere çokta takılmıyoruz. Şunu herkes bilsin hiçbir zaman Ak Partili yatmaz! ‘Durmak yok yola devam’ düsturu ile hareket eder. Durmak veya yatmak bize yakışmaz. Biz seçimlerde cihad aşkı ile çalıştık. Bundan sonra da bu yolda bir nefer gibi her zaman yürüyeceğiz. Şuanda vazifesini layıkıyla, yüreğiyle ve alnı açık bir şekilde yapmanın huzuru içerisindeyim” dedi.

Ak Parti olarak kuruldukları günden bu yana geçen 13 yılı başarı ile geçirdiklerine vurgu yapan yeni İlçe Başkanı Vedat Tosun ise; “Ak Parti büyüyen Türkiye ile gücüne güç katmıştır. İlçe başkanlığı görevini şahsıma tebliğ eden genel merkeze de teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışıdır. Bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağım. Bize oy vermeyen %48’in de partisi olmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

akp devir-teslim3

Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “Yeni yönetim değil, sadece bu kan değişikliğidir. Daha iyi günler bizleri bekliyor” değerlendirmesinde bulundu.

Son olarak söz alan Milletvekili Orhan Karasayar; “Ak Parti sevdası başka bir sevdadır. Ruhunuzda bu sevda varsa, Tayyip davası için kalbiniz atıyorsa önünüz açıktır. 57 yıl sonra İskenderun’u Ak partili belediye yaptınız, cumhurbaşkanı yaptınız. Bunun için durmadan çalıştınız. Bugünden sonra da kenetlenerek, amacımız önümüzdeki genel seçimlerde yüzde 52’yi yüzde 65’e çıkarmaktır. 2015 genel seçimlerde darbe anayasasını değiştirecek sayıyı vermek için var gücümüzle çalışalım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe başkanlık görevinden genel merkez tarafından alınan İbrahim Yaran, görevi ilçe Başkanlık görevine getirilen Vedat Tosun’a görevi devretti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here