‘Biz Seçilemezsek Hatay’a Yatırım Gelmez’ Yalanına Kanmayın!

0
135

lütfü savaş19CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Altınözü ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu ve halkla buluştu. Hatay Büyükşehir Belediyesi bütçesinin partiye göre değil nüfusa göre belirleneceğini önemle vurgulayan Savaş, ‘Biz seçilemezsek Hatay’a yatırım gelmez’ diyerek halkı tehdit edenlere inanılmaması gerektiğini söyledi.

İlçedeki programına Altınözü Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaretle başlayan Başkan Savaş, Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından samimimi bir şekilde karşılandı. Ev sahibi Altınözü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu; “Başkan Savaş sevdiğimiz bir kardeşimiz. Çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle tanınır. Yolu açık olsun inşallah” dedi.

Oda üyeleriyle görüşmesinde Altınözü için hazırladıkları projeleri anlatan Başkan Adayı Savaş ise; “Tüm sıkıntılarınızı biliyoruz ve buraya hazırladığımız projelerimizle geldik. Altınözü’nün sorunlarını hep beraber çözeceğiz. Doğru insanlarla doğru hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Şoförler Odasının ardından Altınözü Sarılar Köyü Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na geçen Başkan Savaş’ı burada Vakıf Başkanı Münür Balıkçıoğlu ve Rum Ortodoks cemaati karşıladı. Savaş, burada yaptığı kısa konuşmada da; “Görev sürem boyunca Hatay’ın tüm renklerini kucaklamaya çalıştım. Bundan sonra da böyle devam edeceğim. Hatay’ın sözüyle özü aynı olan bir başkana ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

lütfü savaş20

Değişimi Hatay’a Yaymak İstiyoruz!

Merkezdeki programının ardından köylere geçen Lütfü Savaş’ın ilk adresi Altınkaya Beldesi oldu. Beldenin başta su olmak üzere tüm sorunlarını bildiklerini belirten Savaş’ın sorunların çözümüne dair açıkladığı projeler büyük beğeni topladı. Hatay’ı seçim zamanı hatırlayanlardan olmadığını belirten Savaş, Altınkaya’ya daha önce birkaç defa geldiğini belirterek; “Huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için çalışıyoruz. Bugüne kadar 2 bin 500 toplantı yaptık. Hatay’ın sorunlarına çözüm aradık. Şehrimize öncelikle huzur ve hizmet getirmek için çalıştık. Antakya’ya gittiğinizde değişimi fark ettiniz. Şimdi bu değişimi Hatay’a yaymak istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Lütfü Savaş’ı çalışkanlığı ile tanıdıklarını belirten Altınkaya Muhtarı Ömer Bozkurt ise Antakya’da büyük hizmetleri olan Savaş’ı takdirle izlediklerini söyledi.

Altınkaya’nın ardından köy ziyaretlerine devam eden Doç. Dr. Lütfü Savaş, sırasıyla Erbaşı, Kılıçtutan, Tokaçlı ve Tepehan köylerine konuk oldu.

Seçim sürecinde halka yalan söyleyenler olduğunu belirten Başkan Savaş, özellikle Büyükşehir Belediyesi bütçesi konusunda söylenilen yalanlara dikkat çekti. Seçim yarışını hangi parti kazanırsa kazansın belediye bütçesinin değişmeyeceğini açıklayan Savaş; “Belediyelere nüfus sayısı ve gelişmişlik oranına göre bütçe verilir. Fakat belediyecilikten anlamayanlar ya da umutlarını seçim yalanlarına bağlayanlar ‘Biz seçilemezsek Hatay’a yatırım gelmez’ diyerek sizleri tehdit ediyor. Bunlara inanmayın” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here