“Birlikteliğiniz Başarıyı Getirdi”

0
28

Şahutoğlu’ndan, Akdeniz Federasyon Başkanlığına Seçilen Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyareti

İskenderun’un başarılı hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, geçtiğimiz haftalarda Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanlığına seçilen, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Başkanı Cemal Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde Şahutoğşlu’na İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu da eşlik etti.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Şahutoğlu’na teşekkür eden Çelik, federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “Bizlere hayırlı olsuna gelen bölgemizin en başarılı hekimlerinden Operatör Doktor Yılmaz Şahutoğlu’na huzurunuzda teşekkür ediyorum. Federasyonumuzla ilgili gelişmeleri anlatmak istiyorum.

20 Mart’ta Gaziantep’te yapılan federasyon seçiminde Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanlığına seçildim. Bu da onur verici bir olay, 6 ilin içerisinde ilçe olarak İskenderun’dan başkan seçilmesi takdir edilecek bir şey. Bu sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Gelir gelmez bir şeyler yapmamız gerekiyordu. İskenderun Teknik Üniversitesine, burada ‘eczacı teknisyenleri’ bölümü açılması için başvurduk. Rektörlerimiz hemen bir çalışma içerisine girdiler, güzel sonuç aldık, senatodan geçti, bir tek YÖK’e kaldı, oradan da %99 geçecek. Bu Türkiye’de bir ilk, bu da bizi son derece mutlu etmiştir.

İskenderun’da 600 tane üyemiz var, Hatay’da 3.400 tane bize bağlı üye var. Çalışmalarımızı çok güzel bir şekilde yürütüyoruz. Diğer ilçelerle bir araya gelebilmek için program yaptık, amacımız mesleki sorunlara değinmek, mesleğimizi bir üst düzeye nasıl getirebiliriz onunla ilgili çalışmalar yapmak. Bizi ziyaret edip onurlandırdığınız için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Samimi karşılamalarından ötürü Çelik ve yönetimine teşekkür eden Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Federasyonun başkanlığına seçilen Cemal başkanı hepinizin huzurunda tebrik ediyorum. Bu başarının, iyi niyetli gayret ve birlikteliğinizin sonucu olduğunu düşünüyorum. Bölgemiz açısından gurur verici bir durum. Böyle bir göreve, 6 ilin arasından ilçe olarak layık görülmek, bölge açısından verimli işlevi olan bir konuma gelmek önemli. Hiçbir başarı tesadüfi değildir.

Mutlaka iyi niyetli, gayretli, özverili, birlikte hareket etmenin çok önemli bir faktör oluşturduğuna inanıyorum. Bu açıdan İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneğinin bu birlikteliği beraberinde bir federasyon başkanlığını da getirdi. Bu birlikteliğin ve iyi niyetli gayretin devamını diliyorum” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi bağlamında yapılan girişimin de büyük önem arz ettiğini kaydeden Şahutoğlu; “Bu girişimin inşallah önümüzdeki süreçte önemli bir meyvesini hepiniz, hepimiz toplayacağız. Bu sektör çok önemli bir sektör. Hasta ve sizlerin yüz yüze olan iletişiminde sahadaki tecrübenizi, başarınızı çok takdir ediyoruz. Sağlık camiası adına sizlere teşekkür ediyoruz. Bu iletişimi sağlıklı kurabilmek, doğru yönlendirme yapabilmek, daha etkili ve faydalı işler yapmak açısından federasyonun önemli bir gayreti olduğunu biliyorum. Bu iyi niyetli gayretinizi tekrar takdir ettiğimi belirtmek istiyorum ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik bugüne kadar derneklerine vermiş olduğu destekten ötürü Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na teşekkür ederek plaket takdim etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here