“Birlikte Başaracağız…”

0
14

TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve Hatay Milletvekili Barış Atay, Hatay Halkıyla Buluştu!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, Defne’deki halk buluşmasında Hatay halkıyla bir araya geldi.

TİP Hatay İl Başkanlığı’nın Defne ilçesindeki Bedircan Düğün Salonunda düzenlediği halk buluşmasında, etkinliğin açılış konuşmasını TİP Parti Meclisi (PM) üyesi, Hatay İl Başkanı Şahin Kışlakçı ve PM üyesi, Bölge Gençlik Sekreteri Aylin Açıkgöz yaptı.

‘Emekte, Alın Terinde Birleşebilirmişiz, Bunu Gördük’

Açılış konuşmalarının ardından sözü alan Genel Başkan Yardımcısı Mengüllüoğlu; “Sevgili dostlar, bu buluşma öyle sıradan bir buluşma değil. Öylesine yan yana gelmedik. Bu halkın umuda, emeğe, özgürlüğe, yeni sözlere, yeni fikirlere ne çok ihtiyacı varmış, bunu gördük. Emekte, alın terinde birleşebilirmişiz, bunu gördük. İnadımızı, irademizi ortaya koymak için ve mücadeleyi büyütmek için bir araya geldik. Sağ olun, var olun. Birlikte başaracağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

‘TİP, Tüm Gücüyle Bu Seçimlere Hazırlanacak’

Sonrasında sözü Genel Başkan Erkan Baş aldı. Türkiye’deki güncel sorunlara ve yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Baş, seçimlerin önemini vurgu yaptı. Genel Başkan Erkan Baş, TİP’in bütün kurumsal gücüyle bu seçimlere hazırlanacağını kaydetti ve ekledi: “Elbette Emek ve Özgürlük İttifakı’nın bütün bileşenleri olarak hep beraber bu seçimlere hazırlanacağız.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here