Biri Ne Olduğunu Açıklasın!

0
89

Son günlerde spor kamuoyunda dolaşan iddialar, Mavi-Turunculu ekibimiz ‘İskenderunspor 1967 kulübünde neler yaşanıyor?’ sorusunu akıllara getirdi. Öyle ki futbolcuların para alamadıkları için 3-4 gündür antrenmanlara dahi çıkmadıkları alınan duyumlar arasında ve en ilginç tarafı da bu konu hakkında hiçbir kimseden en ufak dahi bir açıklama yok!

Sezon biraz sıkıntılı başlamıştı. Mevcut yönetim destek göremediği için takımı satmayı bile düşünüyordu. Bu sırada kentin dinamikleri ortaya çıktı ve güç birliği oluşturularak takımın önce kentte kalması sağlandı. Daha sonra Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in öncülüğünde bazı işadamlarının yönetime girmesi ile güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu ve olağan üstü genel kurul sonunda kararlı ve azimli bir yönetim görev başına getirildi. Takımın bundan sonra sıkıntı çekmeyeceği hatta belediye tarafından yapılacak olan tesislerle bu sıkıntıların da ortadan kalkacağı belirtildi, pembe tablolar çizildi.

Huzursuzluk Su Üstüne Çıktı

Ama ne olduysa, son 15-20 gündür kulübün sıkıntılarının yeniden hortladı ve futbolcuların da bu sıkıntılardan dolayı huzursuz oldukları gözler önüne serildi. Türkiye Kupası 2. Tur maçı öncesinde para alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmayan futbolcular, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Trabzon Kanunispor maçının ardından formalarını çıkartıp protokol tribünü önüne bırakarak sessiz bir protesto eylemi gerçekleştirdiler.

Bu gelişmeler yaşanırken, kulübün herhangi bir yetkili veya ilgilisinden en ufak bir açıklama ya da değerlendirme yapılmaması ise işin en ilginç tarafı oldu. Spor kamuoyu şimdilerde, başta Başkanı Sedat Uysal, Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu, Asbaşkan Levent Yılmaz, yönetim kurulunun güçlü isimlerinden Nuri Üysen veya Teknik Direktör Can Güven’den konu hakkında bir açıklama bekliyor.

Taraftar Yönetimdeki İsimlerin Çoğuna Tepkili

Bazı isimlerin dışında diğer yönetim kurulu üyelerinin takımın bu duruma kulak tıkamaları ise taraftarın tepkisine yol açıyor. Yönetim kurulu üyelerinin birçoğunun futbolcuların yanına giderek ‘Derdiniz nedir, neden böyle yapıyorsunuz?” demedikleri ve yaşananlara uzak kaldıkları söyleniyor.

Gurubunda liderin üç puan gerisinde olan İskenderunspor 1967’nin bu hafta alacağı bir galibiyet ya da bir puan, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağlayacak durumda iken futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesi ile antrenmanlara bile çıkmaması durumun vahametini gösteriyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here