Bilen; “CHP Belen İlçe Başkanlığı Yara Sarmaya Devam Ediyor”

0
61

chp belen27CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, Belen’de yaşanan sorunlara Hatay Büyükşehir Belediyesinin imkânlarıyla çözüm bulmaya devam ettiklerini vurguladı. Bilen son olarak Mezarlıkta yaşanan sorunlara el attıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Belen’i hak ettiği noktaya getirene kadar çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Bilen; “Belen’in yıllar boyu hizmete susadığı, halkımızdan aldığımız tebrik telefonlarıyla onaylanmıştır. İlçe Başkanlığımızdan aldığı bilgi doğrultusunda Belen’de mezarlık sorununa da el atan Büyükşehir Belediyemiz, düzenleme ve temizlik hizmetlerine Belen’e ait mezarlıklarda devam etmektedir.

İnsanca bir yaşam adına hiçbir şeyden kaçınmayan Büyükşehir Belediyemiz çalışmalarını Belen’de sürdürmeye devam etmektedir ve önümüzdeki günlerde de artarak devam edecektir. Büyükşehir Belediyemizin sorumlu olduğu alanlar haricinde yerel belediyenin yapmasıyla mükellef olduğu ve yapamadığı hizmetlere de imza atan Büyükşehir Belediyemiz hizmetin her kesime eşit dağılımla yapılması adına büyük gayret göstermektedir.

Bizler de CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak Belen’in eksiklerini Büyükşehir Belediyesine bildirmeye devam ederek, Belen’i hak ettiği noktaya getirene kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here