Beşiktaşlılar Derneğinden 23 Nisan Hediyesi

0
10

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği, yavru kartallar ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle yardıma ihtiyacı olan çocuklara el uzatan Beşiktaşlılar Derneği, bu kez de yetim ve kimsesiz çocuklar için bir adım attı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçında sahaya atılan oyuncakları, yetim ve kimsesiz çocuklara dağıtılmak üzere İskenderun Kaymakamlığına teslim eden Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi, minik yüreklere dokunmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret eden İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetimi, samimi karşılamasından ötürü Kaymakam Demiryürek’e teşekkür etti. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Uysal, Beşiktaş Antalya maçında sahaya atılan oyuncakları Kaymakam Demiryürek’e teslim etti.

Sahaya oyuncak atarak depremzede çocukları sevindirmeyi amaçlayan Beşiktaş taraftarını ince düşüncelerinden ötürü tebrik eden Kaymakam Demiryürek, Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal; “İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu, Kadınlar Komitesi ve yavru kartallarımız ile birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, İskenderun Kaymakamımız Sayın Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret ederek, deprem sonrası Beşiktaş tribünlerinden taraftarlarımız tarafından sahaya atılan peluş oyuncakları, camiamız ve derneğimiz adına, kimsesiz çocuklara dağıtılmak üzere teslim ettik. Çocuklar mutlu olsun, çocuklar hep gülsün.. Yaşasın Atatürk, Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here