Beş Temmuz’un ‘Küçük’ Yazarları

0
55

Beş Temmuz İlkokulu 4/C Sınıfı Öğrencilerinin yazı ve şiirleri ile oluşturulan “Beş Temmuz’un Yazarları” adlı şiir kitabı büyük ilgi görüyor. Kitap İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’a hediye edildi.

Beş Temmuz İlkokulu 4/C Sınıfı Öğrencileri, kendi şiirleri, yazı ve denemelerinden oluşan “Beş Temmuz’un Yazarları” adlı şiir kitabı yayınladı.

Öğrenciler, yayınladıkları Beş Temmuz’un Yazarları isimli kitabı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’a da hediye ettiler. Ziyarete, Okul Müdürü Ceyhun Memiş, Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Sınıf Öğretmeni Yalçın Şerbetçi ile birlikte 4/C sınıfını temsilen Ahmet Miraç Sert, Hira Bade Keskin ve Irmak Tatlı da iştirak etti.

Öğretmen ve öğrenciler ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Haytaz’a kitabı sunarken, bu kitabın nasıl oluştuğu konusunda bilgiler de verdiler. Kitabın 60 sayfa olduğu, içerisinde sınıfta bulunan bütün öğrencilerin yazı, şiir ve denemelerinin bulunduğunu belirttiler. Kitabın içerisinde 37 şiirin yanı sıra beş öğrencinin öykü ve anısının bulunduğu ifade edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz da çocukların bu çalışmalarının önemli olduğuna dikkat çekerek, okuma-yazma alışkanlığının azaldığı bir zamanda çocukların böyle bir çalışma yapmalarının dikkate değer olduğuna değindi.

Çocukların ilgiyle dinledikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Haytaz, bu tür çalışma ve etkinliklerin diğer okullarımızda da yaygınlaşmasının çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine vesile olabileceğini söyledi ve Sınıf Öğretmeni Yalçın Şerbetçi ile ziyarete katılan çocuklara bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here