“Ben İskenderun’u, Kültürlerin Birleşme Noktası Olarak Görüyorum”

0
309

Metin Uca’yla Söyleştik

Besime organizasyonun katkıları ile önceki gün İskenderun Belediye Kültür Sarayında gösteri sunmak üzere İskenderun’a gelen Gazeteci ve TV Programcısı Metin Uca ile İskenderun ve gelecek hedefleri üzerine söyleşi yaptık. İskenderun’da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Uca, en kısa zamanda yeni bir yarışma programı ile yeniden ekranlara döneceğini belirtti.

Gösteri öncesi Besime Organizasyonun idarehanesine gelen Metin Uca’yı gören sevenleri kendisi ile fotoğraf çektirme yarışına girdiler.

Biz de İskenderun Gazetesi olarak burada Metin Uca’yla bir söyleşi gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz söyleşide Metin Uca; “Ben İskenderun’u sanayi kenti olarak değil, güzelliği ile değil, kültürlerin birleşme noktası olarak görüyorum. Kültürün o noktasında yaşayan çok özel renklerine sahip farklı bir kent olarak görüyorum ve bu bölgeyi çok seviyorum.

Antakya kültürünü çok seviyorum. Burası, program için değil, görmek, havasını solumak için sık sık geldiğim yerlerden biridir. İskenderun da Antakya’nın ayrılmaz bir parçasıdır. Hatta İskenderun’u Antakya’dan daha da gelişmiş bir yer olarak görüyorum. Sanayisi, gündelik hayatındaki renkleri ile ben burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Ekranlara yeniden döneceğini de söyleyen Metin Uca; “İyi bir program yapmak için bekliyordum. Beklerken de gelen teklifler var ama ben o programlarda olmak istemediğim için gelen teklifleri kabul etmedim. Türkiye, değişen çerçevesi ve yüzü ile yeniden şekillendi. Bu doğrultuda yarışma programından başka bir programda olmam mümkün görünmüyordu.

Yeni sezonda Nisan veya Mayıs’ta yeni bir yarışma programı ile ekranların başında olacağım. Yarışma programının hangi kanalda olacağını prodüksiyon şirketimiz belirleyecek. Onun için bende beklemedeyim” dedi. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here