Ben de Üzülüyorum Ancak Yapabilecek Hiçbir Şey Yok

0
27

İskenderun 5 Temmuz Stadının yıkımı konusuyla ilgili açıklama yapan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat; ‘En fazla ben üzülüyorum. Ancak şu anda yapabilecek hiçbir şeyimiz yok!’ değerlendirmesinde bulundu.

Yeni stadın yapılmasını beklemek durumunda olduklarının da altını çizen Başkan Bolat; “Değerli taraftarlarımız! Birçok başarıyı, mutluluğu ve hüznü yaşadığımız aynı zamanda da şehrimizin değeri ve mabedimiz olan 5 Temmuz Stadının yıkılmasına en fazla ben üzülüyorum. Ancak şu anda yapabilecek hiçbir şeyimiz yok. Önümüzdeki süreçte Yeni stadın yapılmasını beklemek durumundayız.

Bilindiği üzere hâlihazırda Sarıseki’de geçici olarak (2 yıllık) çok güzel bir stat yapılmaktadır. Yani İskenderunspor’umuz statsız kalmayacak. Çok büyük bir ihtimalle en geç Eylül ayının sonunda ilk maçımızı inşallah orada oynayacağız. Sarıseki’ye toplam kapasitesi 9.000 kişilik, baskılı atmosferi olan ve akşam saatlerinde maç oynayabileceğimiz bir stat yapılıyor. Taraftarlarımız her konuda müşteri olsun.

Acısıyla, Tatlısıyla Kalbimize Gömmemiz Gerekiyor…

Şu anda İskenderunspor’umuzu nasıl daha ileriye taşırız, nasıl birinci Lige çıkarız, nasıl daha başarılı oluruz ve yeni stadın yapılması için yetkililerle daha fazla diyaloglarımızı nasıl ilerletebiliriz konuları üzerinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Evet, 5 Temmuz Stadımızın yıkılışını acısıyla ve tatlısıyla kalbimize gömmemiz gerekiyor. Bu süreçte hepimizin daha çok kenetlenmesi lazım! Ben inanıyorum ki takımımızın başarısı için birlikte olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.

Sözlerime son verirken tüm camiamıza en derin sevgi ve saygılarımı iletiyor ve teşekkür ediyorum. En büyük İskenderunspor!” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here